,
Güncel 10.06.2025 16:03:25 0
Gençlik merkezleri, sınav haftasında 24 saat açık

Gençlik merkezleri, sınav haftasında 24 saat açık

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemlik ve Görükle Gençlik Merkezleri sınav dönemi nedeniyle 27 Haziran Cuma gününe kadar 24 saat hizmet verecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemlik ve Görükle Gençlik Merkezleri sınav dönemi nedeniyle 27 Haziran Cuma gününe kadar 24 saat hizmet verecek.

Okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde önemli hizmetler sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, sınav haftası nedeniyle Gemlik Gençlik Merkezi ve Görükle Gençlik Merkezi’nde 24 saat hizmet uygulamasını başlattı. Sınav döneminin başlamasıyla birlikte Gemlik Gençlik Merkezi 10-27 Haziran, Görükle Gençlik Merkezi ise 16-27 Haziran tarihleri arasında 7/24 açık olacak. Gençlik merkezleri, özellikle sınav dönemlerinde sabaha kadar ders çalışmak isteyen öğrencilere, konforlu ve güvenli bir ortam sunuyor. Kesintisiz hizmet uygulaması gençlerden büyük ilgi görürken, Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılıyor.
 

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 36.6 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 17.1 ° Güneşli
1

İnegöl'de Traktör Alevlere Teslim Oldu

2

İnegöl'de Bayram Cam'dan Geleneksel Aşure İkramı

3

İnegöl Belediyesi’nden 15 Temmuz Programlarına Davet

4

İnegöl'de Üzücü İş Kazası: Boynu Kırılan İşçi Hayatını Kaybetti

5

Minibüsünde Kalp Krizi Geçirdi! Hayatını Kaybetti

6

Büyükşehir aşure geleneğini sürdürüyor

7

Rumelliler'den aşure etkinliği