,
Ekonomi 7.01.2020 16:14:00 0
İTSO’DAN BİR YENİLİK DAHA

İTSO’DAN BİR YENİLİK DAHA

Ayrıntılar>>>

 

 

 

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Odanın ve üyelerinin karşılaşabileceği hukuki anlaşmazlıkların çözümü noktasında Hukuk Müşavirliği birimini açtı.

 

Üyelerine yönelik hizmet kapsamını genişletmek için çalışmalarını sürdüren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İTSO’nun, İTSO’ya hâlihazırda üye olan ve yeni üye olacak işletmelerin ihtiyaç duyabileceği hukuki işlerde destek olmak amacıyla Ticaret Hukuku ve Şirketler Hukuku Uzmanı Av. Ali Cengiz Gültekin ile anlaşma yapıldı. Anlaşma kapsamında Av. Ali Cengiz Gültekin, İTSO Hukuk Müşavirliği görevine getirildi.

 

HUKUKİ UYUŞMAZLIKLARA ÇÖZÜM OLACAK

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İTSO olarak gerek kendi çalışmalarımızın gerekse Odamız üyelerinin çalışmalarının güvenli ve başarılı bir şekilde sürdürülebilmesi noktasında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. 130. yılımızda daha da kurumsal bir yapıya bürünmek için her gün kendimizi geliştirerek yolumuza devam ediyoruz. Bu noktada Odamızca yürüttüğümüz çalışmalarda karşılaşabileceğimiz hukuki uyuşmazlıkların çözümü noktasında Hukuk Müşavirliği birimimizi açmış bulunuyoruz. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Ticaret Hukuku ve Şirketler Hukuku Uzmanı Av. Ali Cengiz Gültekin ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi hem Odamızın hem de Oda üyelerimizin ticari hayatta karşılaşabilecekleri hukuki konularda danışmanlık hizmeti verecektir. Başlattığımız hizmetin hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

Pazartesi ve Salı günleri tam gün, geri kalan günlerde ise randevu ile Oda içerisinde kurulan Hukuk Müşavirliği biriminde hizmet verecek olan Av. Ali Cengiz Gültekin, İTSO üyelerine “Şirketler Hukuku Danışmanlığı”, “Şirket Kuruluşu”, “İcra ve İflas Hukuku”, “Alacak Tahsili”, “Tanıma ve Tenfiz”, “Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku”, “Rekabet Hukuku”, “Marka ve Patent Tescili ve Hukuku”, “Bilişim Hukuku”, “Sözleşmeler Hukuku”, “Uluslararası Ticaret Hukuku”, “İş Hukuku” alanlarında danışmanlık hizmeti verecektir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli
1

İYİ Parti İnegöl’e Gençlerden Büyük İlgi!

2

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

4

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

5

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

6

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

7

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor