,
Spor 11.03.2020 10:06:00 0
ŞAMPİYON BELLİ OLDU

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Ayrıntılar>>>

İnegöl Belediyesi 150. Yıl Spor Turnuvası kapsamında düzenlenen genç kızlar voleybol ve genç kızlar futsal müsabakaları sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan final maçları sonucunda her iki branşta da Spor Lisesi şampiyon oldu.

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini 150. Yıl Spor Turnuvası ismiyle düzenlediği okullar arası spor müsabakaları tüm hızıyla sürüyor. Şubat ayında başlayan ve Nisan’a kadar devam edecek turnuvada, Pazartesi günü iki kategoride final heyecanı yaşandı. Genç kızlar voleybol kategorisi ve genç kızlar futsal kategorisinde final heyecanı büyük coşkuya sahne oldu.

GENÇ KIZLAR VOLEYBOLDA ŞAMPİYON SPOR LİSESİ
Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu genç kızlar voleybol finalinde, Spor Lisesi ile Turgutalp Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen finalde ilk seti Turgutalp Anadolu Lisesi 21-25 kazandı (0-1). İkinci sette rakibi üzerinde büyük üstünlük kuran Spor Lisesi, 25-15 kazandığı setle skorda eşitliği sağladığı (1-1). Üçüncü sette Turgutalp Anadolu Lisesi yarışın kolay olmayacağı sinyallerini vererek seti 20-25 kazanıp yeniden öne geçti (1-2). Dördüncü seti Spor Lisesi 25-15 kazanarak tekrar eşitliği sağladı (2-2). Final setinde de rakibi karşısında üstünlük kuran Spor Lisesi 15-11 galip ayrılarak 3-2’lik skorla şampiyonluk kupasına uzandı. Genç kızlar voleybol 3’üncülük 4’üncülük maçında ise Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi rakibi Anadolu İmam Hatip Lisesini 25-21 ve 29-27 mağlup ederek 3’üncü oldu. Bu sonuçlarla şampiyon Spor Lisesi’nin ardından 2’nci Turgutalp Anadolu Lisesi, 3’üncü Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi ve 4’üncü Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

SPOR LİSESİ KUPAYI BIRAKMADI
Genç kızlar futsal müsabakasının finali de voleybolu aratmadı. Büyük heyecana sahne olan müsabakaların finalinde Spor Lisesi ile Naire Çikayeva Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Spor Lisesi rakibini 10-0 mağlup ederek şampiyon oldu. 3’üncülük 4’üncülük maçında ise Turgutalp Anadolu Lisesi rakibi Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi karşılaştı. Turgutalp Anadolu Lisesi rakibini 2-0 mağlup ederek 3’üncü oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 25.5 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
1

İnegöl’ün Geçmişi İle Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Bursa’ya aşığız”

3

Başkan Aktaş: “Biz Bursa'nın her köşesinde gülümsüyoruz”

4

Eroğlu; Anket masada zafer sahada olur

5

İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası

6

Ali Doğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

İnegöl'de Kızılay’dan ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi