,
Güncel 11.08.2025 11:48:38 0
4.Hanımeli Alışveriş Şenliğine Yoğun İlgi: Süre Uzatıldı

4.Hanımeli Alışveriş Şenliğine Yoğun İlgi: Süre Uzatıldı

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Terziler ve Benzerleri Odası iş birliğinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Hanımeli Alışveriş Şenliği, yoğun ilgi gördü

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Terziler ve Benzerleri Odası iş birliğinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Hanımeli Alışveriş Şenliği, yoğun ilgi gördü. 8 Ağustos Cuma günü kapılarını açan ve normalde 10 Ağustos Pazar günü sona ermesi planlanan etkinlik, vatandaşların talebi üzerine 12 Ağustos Salı gecesine kadar uzatıldı.

Her yıl gelişerek büyüyen şenlikte bu yıl yaklaşık 150 stant yer aldı. Kültür Park içerisindeki kameriyeler bölgesindeki alanda stant açan girişimci kadınlar; butik, gıda, tuhafiye, bijuteri, ayakkabı, çanta, züccaciye ve el emeği ürünlerin bulunduğu stantlarında çeşitli kampanya ve indirimlerle İnegöllülere fırsatlar sundu. 10.00 ile 00.00 saatleri arasında açık kalan etkinlik, binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

BAŞKAN TABAN MÜJDEYİ VERDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Yoğun ilgi nedeniyle şenliğimizi 12 Ağustos Salı gecesi 00.00’a kadar uzatıyoruz. Kadın girişimcilerimize destek olmak, onların el emeği ürünlerini daha geniş kitlelerle buluşturmak adına herkesi şenliğimize davet ediyoruz. Bu etkinlik, hem ekonomimize hem de kadınlarımızın üretim gücüne katkı sağlıyor.” dedi.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 35.5 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.9 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.9 ° / 16.8 ° Güneşli
1

Balıkesir'de depremin yaralarını birlikte sardık

2

İnegöl Belediyesi Eskiyen Çocuk Parklarını Yeniliyor

3

İNDAK, Sındırgı Depremi İçin Teyakkuza Geçti

4

4.Hanımeli Alışveriş Şenliğine Yoğun İlgi: Süre Uzatıldı

5

Bakan Yerlikaya: Balıkesir Valiliği'ne 20 milyon TL'lik destek ödemesi aktarıldı

6

Mustafakemalpaşa’nın kırsal yollarına konfor geliyor

7

İnegöl’de girişimci kadınlara fırsatlar sunan etkinlik