,
Güncel 12.08.2026 14:54:01 0
Orhaniye Mahallesinde Kamulaştırmalarla Yeni Otopark Oluşturuldu

Orhaniye Mahallesinde Kamulaştırmalarla Yeni Otopark Oluşturuldu

İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesi Türker ve Hatay Sokaklar arasında kalan bölgede 3 parselde yaptığı kamulaştırmalarla 16 araçlık otopark oluşturdu.

Reklam

İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesi Türker ve Hatay Sokaklar arasında kalan bölgede 3 parselde yaptığı kamulaştırmalarla 16 araçlık otopark oluşturdu.

Şehir merkezine kamulaştırmalarla nefes aldıran İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesinde sokak aralarında parklanma sorununa çözüm olan bir uygulamayı daha tamamlayarak hizmete aldı. Türker ve Hatay Sokaklar arasında kalan bölgede önce kamulaştırma çalışmaları yapıldı, akabinde otopark düzenlemesi gerçekleştirilerek 16 araçlık park alanı elde edildi.

Bölgede kamulaştırma çalışmalarına 2015 yılında başlayan İnegöl Belediyesi, devamında; 2017, 2023 ve 2024 yıllarında 3 ayrı parselin kamulaştırmasını tamamladı. Kamulaştırmalarla birlikte 450 m2 alan elde edilen bölgede, Fen İşleri Müdürlüğü Temmuz ayında düzenli otopark uygulamasını hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Zemini parke taş kaplanan ve aydınlatmalarından tretuvarlarına tüm eksikleri giderilen alanda 16 araçlık otopark elde edildi.

BAŞKAN TABAN ÇALIŞMAYI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Alper Taban, vatandaşların kullanımına sunulan otopark uygulamasını bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Taban, otoparkın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Haber Kaynak : Kanal İnegol
Reklam

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Salı 29.2 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.4 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 28.9 ° / 16.1 ° Güneşli
1

İnegöl Kuyumcular Piyasaya Hakim

2

İnegöl’de 6 Eylül Coşkusu Caddelere Taştı

3

İnegöl Gastronomi Festivali Dolu Dolu Geçti

4

Büyükşehir'den kadınlara dijital farkındalık eğitimi

5

İnegöl Gastronomi Festivali’nde Lezzet Şöleni Retrobüs Coşkusuyla Taçlandı

6

İnegöllüler 104 Yıl Sonra Kurtuluşun İzinde Yürüdü

7

Bursa’da Karagöz ve kukla rüzgârı esti