,
Spor 4.07.2024 18:05:06 0
İnegöllü foto muhabiri Şaban kılıçcı ödülünü aldı

İnegöllü foto muhabiri Şaban kılıçcı ödülünü aldı

Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen “TSYD Yılın En İyileri” fotoğraf yarışmasında 3’üncü olan TSYD Bursa Üyesi Foto Muhabiri Şaban Kılıçcı düzenlenen tören ile ödülünü aldı.

Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD) tarafından düzenlenen “TSYD Yılın En İyileri” fotoğraf yarışmasında 3’üncü olan TSYD Bursa Üyesi Foto Muhabiri Şaban Kılıçcı düzenlenen tören ile ödülünü aldı.

1.’si düzenlenen TSYD Görsel Yarışması’nın ödülleri, TSYD Levent Tesisleri’nde düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

Fenerbahçe maçında çektiği fotoğrafla Hüseyin Yavuz’un birinci, Galatasaray maçında çektiği fotoğrafla Mürsel Çetin’in ikinci ve Kafkasspor maçında çektiği fotoğrafla Şaban Kılıçcı’nın üçüncü olduğu yarışmanın ödül töreni TSYD Genel Merkezinde düzenlendi.

Kılıçcı’ya, özel yaptırılan Fotoğraf makinesi görünümlü plaketi TSYD Genel Merkezinin Bursa’lı yönetim kurulu üyesi İlhan Öztat verdi.

Oğlu Arel Çınar ile ödül törenine katılan Foto Muhabiri Şaban Kılıçcı, Bursa’yı ve İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “ Mesleki anlamda unutulmaz bir gece yaşadım. Bana bu ödülü layık gören çok değerli TSYD yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.” dedi.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Çarşamba 18.3 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 22.9 ° / 8.2 ° Güneşli
1

Zabıta Ekiplerinden Bakkal Ve Marketlere Denetim

2

İnegöl İHH 61 ülkede kurban hizmeti verecek

3

Newjoy’da Mutluluk Festivali Devam Ediyor!

4

İnegöl Belediyesi Kariyer Ve İstihdam Merkezi 20 Kişiye İş Kapısı Aralıyor

5

İnegöl Belediyesi Öğrencileri Robot Yarışmasına Götürdü

6

İnegöl Belediyesi 2026 Yılı 1. Dönem Vergi Ödemeleri Başladı

7

İnegöl’de sağanak yağmur sonrası derelerde su seviyesi arttı