,
Güncel 2.07.2026 23:44:02 0
İnegöl

İnegöl'de esnaf odalarından aşure ikramı

Muharrem ayı dolayısıyla İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları tarafından Heykel Meydanı'nda geleneksel aşure ikramı programı gerçekleştirildi.

Programa Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit, İnegöl'de faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik kapsamında ilçe halkı ve esnafa 1.500 kişilik aşure ikram edildi.

Programda esnaf odaları adına konuşan İnegöl Keresteciler Esnaf Odası Başkanı Kadir İlhan, Muharrem ayının manevi önemine dikkat çekerek, "İnegöl Esnaf Odaları olarak mübarek Muharrem ayında esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Temennimiz, Muharrem ayının ülkemize, milletimize ve Türk-İslam âlemine huzur, bereket, sağlık ve birlik getirmesidir. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Cuma 32.2 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 17.7 ° Güneşli
1

AGD İnegöl Yaz Etkinlikleri Öncesi Eğitimci Kampını Gerçekleştirdi

2

İnegöl'de esnaf odalarından aşure ikramı

3

İnegöl'de Zambak Caddesi yenileniyor

4

Saadet Partisi’nden İnegöl’de Metrobüs Çalışmalarına Destek Geldi

5

Büyükşehir Üçevler Mahallesi’nde asfalt yeniliyor

6

İnegöl Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

7

Saadet Partisi üye artışında rekora gidiyor