,
Güncel 18.10.2026 01:53:41 0
İnegöl'de bıçaklı kavga 1 ölü 2 yaralı

İnegöl'de bıçaklı kavga 1 ölü 2 yaralı

Bursa İnegöl'de arkadaşlar arasında çıkan kavga bıçaklanarak ağır yaralanan genç kaldırıldı hastanede hayatını kaybetti.

Reklam

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kanlı kavgaya dönüştü. Bıçakların çekildiği olayda 18 yaşındaki Emre Acar hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.

Olay, İnegöl’e bağlı Orhaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında başlayan tartışma, gerginliğin tırmanmasıyla bir anda kavgaya dönüştü.

Bıçaklar Çekildi: 3 Kişi Kanlar İçinde Kaldı

Kavga sırasında Y.E yanındaki bıçakla Emre Acar, Ensar G ve Emirhan D. bıçakla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastane kaldırılan 3 yaralıdan Emre Acar tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken diğer 2 yaralının tedavileri ise sürüyor. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Y.E ise polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Haber Kaynak : Kanal İnegol
Reklam

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Pazar 15.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.8 ° / 10.7 ° Güneşli
1

İnegöl'de bıçaklı kavga 1 ölü 2 yaralı

2

İnegöl'de Aile Okulu Kapsatında 'Sofradan Sohbete Aile' Semineri Düzenlendi

3

Tayyare Atölye Pazarı Sanatseverlerle Buluşuyor

4

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İtfaiye Yatırımları Ulusal Ödül Kazandı

5

Aile Okulu’nda “Sofradan Sohbete Aile” Semineri Gerçekleştirildi

6

Büyükşehir ekiplerinden sahillerde temizlik çalışması

7

İnegöl'ün Tarımsal Zenginlikleri Bursa Tarım Fuarı'nda Tanıtılıyor