,
Güncel 30.12.2025 21:54:02 0
İnegöl yeni yılın ilk etkinliğinde

İnegöl yeni yılın ilk etkinliğinde 'Aşık'ları buluşturuyor

İnegöl Belediyesi, yeni yılın ilk kültür sanat organizasyonunda Aşık Buluşmasına ev sahipliği yapıyor.

İnegöl Belediyesi, yeni yılın ilk kültür sanat organizasyonunda Aşık Buluşmasına ev sahipliği yapıyor.

 İnegöl Belediyesi, Anadolu'nun köklü kültür miraslarından biri olan aşıklık geleneğini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla 'Aşıklar Buluşması' programını vatandaşlarla buluşturuyor.

Halk ozanlarının sazları ve sözleriyle sahne alacağı programda; Aşık Erol Coşkunoğlu, Aşık Yakup Temelli, Aşık Erdaze Kapan ve Aşık Turgut Türk İnegöllülerle bir araya gelecek. Türk halk edebiyatının önemli temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek etkinlik, kültür ve sanat dolu bir akşam sunacak.

'Aşıklar Buluşması' programı, 02 Ocak Cuma günü saat 20.00'de, İnegöl'de kültür ve sanatın merkezi konumundaki Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlik ücretsiz ve biletsiz olarak izlenebilecek. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, tüm vatandaşları bu anlamlı kültür buluşmasına davet ederek, geleneksel değerlerin yaşatılmasına katkı sunacak bu özel gecede İnegöllülerle bir arada olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 1.8 ° / -4.3 ° Güneşli
  • Cuma 4.1 ° / -7 ° Güneşli
1

İnulaş'tan Otobüslere kar topu atma çağrısı

2

İnegöl Belediyesi karla mücadelede 24 saat sahada

3

İnegöl Zabıtası'ndan denetimlere devam

4

İnegöl'de otoparkla birlikte 24 fidan toprağa kavuştu

5

Bursa Büyükşehir'de kar alarmı

6

Haldun Pekdemir İnegöl'de

7

Belediyecilik sorunları maskelemek değil; kökten çözmektir!