,
Güncel 16.05.2026 14:58:07 0
İnegöl Saadet Partisi teşkilatı eczacıları unutmadı

İnegöl Saadet Partisi teşkilatı eczacıları unutmadı

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarını ve meslek gruplarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Reklam

Parti teşkilatı, 14 Mayıs Eczacılık Günü dolayısıyla İnegöl’de faaliyet gösteren tüm eczaneleri ziyaret ederek eczacılara hediye takdim etti.

Mahalle teşkilatlarının geleneksel hale getirdiği ziyaret programı kapsamında İnegöl’deki tüm eczaneler ziyaret edilirken, eczacılar ve çalışanlarla bir araya gelindi.

Ahmet Yıldız’dan Eczacılara Tebrik Mesajı

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Yıldız şu ifadeleri kullandı:

“Şifa Dağıtan Elleri Unutmadık”

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mayıs Eczacılık Günü münasebetiyle İnegöl’ümüzde faaliyet gösteren tüm eczanelerimizi ziyaret ettik.

Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan, özverili çalışmalarıyla halkımıza şifa köprüsü kuran kıymetli eczacılarımızla bir araya gelerek günlerini tebrik ettik. Bizleri nezaketle karşılayan, güler yüzlerini eksik etmeyen tüm eczacılarımıza ve eczane çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

İnsanımıza hizmet yolunda emek veren her bir ferdin yanındayız. Tüm eczacılarımızın bu özel gününü bir kez daha kutlar, hayırlı ve bereketli mesailer dileriz.”

 

Haber Kaynak : Kanal İnegol
Reklam

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Cumartesi 20 ° / 12 ° false
  • Pazar 20.1 ° / 10.1 ° false
  • Pazartesi 19.9 ° / 11 ° Çok bulutlu
1

Alanyurt Bölgesinde Kaldırım ve Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

2

İnegöl Belediyesi'nden Sayıştay Denetiminde Olumlu Görüş

3

Bursa'da Karagöz Geleneği Gelecek Nesillere Aktarılıyor

4

Bursa'da 50 Bin Öğrenciye Su Tasarrufu Eğitimi Verilecek

5

İnegöl Belediyesi 2027 Bütçesi 6,2 Milyar TL

6

Alanyurt’ta 26 Sokakta Kaldırım Çalışması Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi’ne Sayıştay’dan Olumlu Denetim Görüşü