,
Güncel 4.05.2026 11:11:56 0
İnegöl dere taştı

İnegöl dere taştı

Hasanpaşa Mahallesi’nde sağanak yağış nedeniyle dere taştı, bir çiftliği su bastı mahsur kalan çiftçi nefes kesen bir operasyonla ekipler tarafından kurtarıldı.

Reklam

Edinilen bilgilere göre olay Hasanpaşa Mahallesinde meydana geldi. Etkili olan şiddetli yağış sonrası dere taşarak çevredeki bir çiftliği su basmasıyla sular altında kaldı. İhbar üzerine çiftlikte mahsur kalan Hüseyin D. (63) için bölgeye jandarma, sağlık ve İnegöl İtfaiye ekipleri sevk edildi.

İnegöl itfaiye ekipleri, olay yerine ulaşmak için yağmur altında çamurlu yolda ilerledi. Ardından botlarla ve yaya olarak ilerleyen ekipler, yer yer diz boyunu aşan suya girerek mahsur kalan vatandaşa ulaştı. Zorlu şartlar altında gerçekleştirilen müdahaleyle Hüseyin D., bulunduğu yerden alınarak güvenli alana çıkarıldı.
Sağlık ekiplerine teslim edilen Hüseyin D., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynak : Kanal İnegol
Reklam

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Çarşamba 17.1 ° / 14.6 ° Hafif sağnak yağışlı
  • Perşembe 15 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 16.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

55. Uluslararası MODEF EXPO İnegöl Mobilya Fuarı Başladı

2

Bursa'da Bir İlk: 'Bursa Afet Anayasası' İmzalandı

3

55. MODEF Fuarı görkemli törenle kapılarını açtı

4

Kültür Park'ta Gençler İçin Yeni Kaykay ve Paten Parkı İnşa Edildi

5

Kültür Parkta Yeni Kaykay Ve Paten Park Yapımında Sona Gelindi

6

Yeni Parti Bursa İl Başkan Adayı Özgür Şahin İnegöl'de Örgütüyle Buluştu

7

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Dere Temizliği ve Altyapı Çalışmaları