,
Güncel 7.11.2025 17:34:27 0
CHP İnegöl’den 10 Kasım çağrısı

CHP İnegöl’den 10 Kasım çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü olan 10 Kasım için anlamlı bir çağrıda bulundu.

CHP İnegöl’den 10 Kasım çağrısı “Saygı duruşu yapılmalı, öğrenciler evlerine gönderilmeli”

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümü olan 10 Kasım için anlamlı bir çağrıda bulundu. CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin imzasıyla yapılan açıklamada, saat 09.05’te tüm okullarda öğrencilerin çağrılması, saygı duruşunun gerçekleştirilmesi ve ardından öğrencilerin evlerine gönderilmesi talep edildi.

“Bu bir tören değil, Cumhuriyet’e saygı duruşudur”
CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin: “Bu talep, sadece bir tören çağrısı değil; Atatürk’e, Cumhuriyet’e ve milli değerlere saygının gereğidir. Eğer bu uygulama gerçekleştirilmezse, 10 Kasım’ın kasıtlı biçimde tatil edildiğini kamuoyuna açıkça duyurmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Perşembe 13.1 ° / 5.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 16.1 ° / 3.3 ° Güneşli
1

İnegöl’ün 23 Nisan Belediye Başkanı Umut Alp Yiğit Oldu

2

İnegöl’ün Mucitleri Robotlarını Yarıştırdı

3

23 Nisan Çocuk Şenliği Pazar Gününe Ertelendi

4

23 Nisan'da İnegöl'de ulaşım ücretsiz olacak

5

İnegöl’de Kurban Kesim Elemanı Kursu Başlıyor

6

Büyükşehir Belediyesi 2025 yılı Faaliyet Raporu’na onay

7

İnegöl'de ulaşım konforu artıyor