,
Güncel 22.04.2026 16:24:04 0
23 Nisan Çocuk Şenliği Pazar Gününe Ertelendi

23 Nisan Çocuk Şenliği Pazar Gününe Ertelendi

İnegöl Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenleyeceği Çocuk Şenliği, hava muhalefeti nedeniyle 26 Nisan Pazar gününe ertelendi.

İnegöl Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenleyeceği Çocuk Şenliği, hava muhalefeti nedeniyle 26 Nisan Pazar gününe ertelendi.

İnegöl Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında önceki yıllarda da düzenlenen renkli bir organizasyon için hazırlıklarını tamamladı. Daha önce yapılan duyurularda 23 Nisan Perşembe günü yapılacağı belirtilen Çocuk Şenliği, yağışlı hava nedeniyle 26 Nisan Pazar gününe ertelendi.

23 Nisan Çocuk Şenliği, Pazar günü Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi arka bahçesinde 13.00-19.00 saatleri arasında yapılacak. Gün boyu sürecek eğlencede; çocuk sanat atölyeleri, balon park oyun alanları, sürpriz yarışmalar, sahne gösterileri, hediyeler ve ikramlar yer alacak. Belediye Başkanı Alper Taban, tüm ilçe halkını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için Çocuk Şenliğine davet etti.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Perşembe 19 ° / 12.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 18.5 ° / 14.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 12.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

İnegöl’de 19 Mayıs Coşkusu Safa Zakir Konseriyle Zirveye Ulaştı

2

Üniversite Spor Festivali Sona Erdi

3

BUSKİ 2025 Faaliyet Raporu'na Meclis’ten onay

4

19 Mayıs coşkusu Büyükşehir’le zirve yaptı

5

İnegöl Kuyumcular Derneği’nde Yeni Yönetim Basınla Buluştu

6

Tarih İnegöl Kent Müzesinde Yeniden Canlandı

7

19 Mayıs İnegöl’de Coşkuyla Kutlandı