,
Güncel 20.08.2023 13:17:34 0
YSE Kavşağı’nda kavşak düzenleme çalışması

YSE Kavşağı’nda kavşak düzenleme çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli trafik noktalarından olan YSE Kavşağı’nda düzenleme çalışmaları kapsamında 21 Ağustos Pazartesi günü her iki yönde sağa ve sola dönüş güzergâhları ile Karakurt yolu olarak bilinen eski Honaz yolunun trafiğe ka

YSE Kavşağı’nda kavşak düzenleme çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin önemli trafik noktalarından olan YSE Kavşağı’nda düzenleme çalışmaları kapsamında 21 Ağustos Pazartesi günü her iki yönde sağa ve sola dönüş güzergâhları ile Karakurt yolu olarak bilinen eski Honaz yolunun trafiğe kapatılacağını açıkladı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyarak alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.
20.08.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli kesişim noktalarından biri olan YSE Kavşağı’nda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları nedeniyle 21 Ağustos Pazartesi günü her iki yönde sağa ve sola dönüş güzergâhlarını vatandaşların can ve mal güvenliği için trafiğe kapatılacağını açıkladı. Yaklaşık 1 hafta sürmesi beklenen kavşak düzenleme çalışmalarının beklenenden önce tamamlanması durumunda trafiğin açılacağını ve sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyarak alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Karakurt yolu trafiğe kapanıyor

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi 21 Ağustos Pazartesi günü Karakurt yolu olarak bilinen eski Honaz yolunun Kayıhan Mahallesi Rota Restaurant önünden başlayıp Ovacık çevre yolu bağlantısına kadar 8 kilometrelik yolda sathi kaplama asfalt çalışması yapılacağı ve söz konusu yolun 20 gün trafiğe kapanacağını açıkladı.
 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
1

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

2

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

3

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

4

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

5

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

6

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

7

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor