,
Güncel 9.07.2023 18:57:54 0
Yeni Prestij Caddeleriyle Gördes Bambaşka Bir Görünüm Kazandı

Yeni Prestij Caddeleriyle Gördes Bambaşka Bir Görünüm Kazandı

Yeni Prestij Caddeleriyle Gördes Bambaşka Bir Görünüm Kazandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünce yürütülen prestij cadde çalışmaları kapsamında, Gördes ilçe merkezindeki Fatih ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarlarındaki düzenlemeler de tamamlandı. Altyapısıyla asfaltıyla yol çizgileriyle ve aydınlatmalarıyla Gördes’e bambaşka bir görünüm kazandıran prestij caddeler, Gördesli vatandaşların da beğenisini topladı.

İl genelinde prestij cadde projeleriyle yaşam alanlarına bambaşka bir hava kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçe merkezinde Fatih ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarlarında sürdürdüğü prestij cadde düzenlemelerini de tamamladı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının yapılmasıyla başlayan süreçte daha sonra Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince kaldırım ve bordür düzenleme çalışması yapıldı. Ardından Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışması yaptı. 118 adet LED aydınlatmasıyla süslenen bulvarlar, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yol çizgi çalışmalarıyla Gördesli vatandaşların hizmetine açıldı.
Hayırlı Olsun
Yapılan çalışmaların Gördes’e hayırlı olmasını dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlimiz genelinde prestij cadde düzenleme çalışmalarımızla merkez ve ilçelerimize değer katıyoruz. Bu kapsamda Gördes ilçemiz, Fatih ve Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Özgür Artunç Bulvarlarındaki prestij cadde çalışmalarımızı da tamamladık. Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzelliğe kavuşan caddelerimizin Gördes’imize hayırlı olmasını diliyor, kazasız belasız kullanılmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’

2

İnegöl'de köy turnuvasıyla ilgili kaymakamlıktan açıklama geldi

3

Çitli Köyler Arası Futbol Turnuvası için izin alındı mı?

4

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

5

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

6

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

7

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!