,
Güncel 17.07.2023 14:13:02 0
YALOVA ŞEHİR OYUNLARI KENT KUPASI SONA ERDİ

YALOVA ŞEHİR OYUNLARI KENT KUPASI SONA ERDİ

YALOVA ŞEHİR OYUNLARI KENT KUPASI SONA ERDİ

Bu yıl 2.cisi düzenlenen Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası, hafta sonu gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi. Hafta sonu okçuluk ve basketbol branşlarında gerçekleştirilen yarışmalar, heyecanlı anlara sahne oldu.

Çevre İllerden Gelen Sporcular Galibiyet Elde Etti

Sabah erken saatlerde başlayan müsabakalardan ilki okçuluk branşında yapıldı. Kent Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu Puta Koşusu, adı altında yapılan müsabakalarda, şehrimizdeki sporcuların yanı sıra; İstanbul ve Bursa’dan gelen sporcular da yer aldı. Erkekler ve kadınlar olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvanın sonuçları ise şu şekilde oldu;

Erkekler; 1. Murat Üstün (Göktuğ Geleneksel Okçuluk), 2. İbrahim Afraziloğlu (Tulpar Geleneksel Okçuluk), 3. Hayati Akkaya (Hasanağa Geleneksel Okçuluk), 4. Dinçer Öner (Göktuğ Geleneksel Okçuluk)

Kadınlar; 1. Ayşegül Demirbağ Çalışkan (Delular Geleneksel Okçuluk), 2. Zeynep Polat (Atıcılar Tekkesi), 3. Sevgi Duran (Hasanağa Geleneksel Okçuluk), 4. Aslı Kaleoğlu (Atıcılar Tekkesi)

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, müsabakaların sonunda sporcuları tebrik ederek madalyalarını, katılım belgelerini ve hediyelerini sporculara takdim etti.

Başkan Tutuk, Basketbol Müsabakalarına Katıldı

Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası müsabakaları, akşam saatlerinde basketbol turnuvaları ile devam etti. Yalova Belediyesi tarafından Gazipaşa Caddesi 17 Ağustos Parkı içerisindeki yenilenen sahalarda gerçekleştirilen turnuvada takımlar, kıran kırana mücadele etti.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hemşehrileri ile bir araya gelerek bir süre düzenlenen maçları izledi. Başkan Tutuk, maçların sonunda ise sahaya gelerek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Vatandaşların heyecanla takip ettiği maçların sonunda büyükler kategorisinde 1.liği İstanbulls, 2.liği Anıt Sgut, 3.lüğü Lakers ve 4.sü ise Yalova 77 oldu. Gençler Kategorisinde; Golden Boys 1.inci, Team Telli 2.inci, Kara Ambar Basketçiler 3.üncü ve Los Galacticos ise 4.üncü olarak dereceye girdi. Ayrıca Bayanlar da Mamba 1.inci, Zıp Zıp 2.inci, Vip 77 3.üncü ve İsimsizler ise 4.üncü oldu.

Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve katılım belgeleri, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Candan Yılmaz, Yalova Belediyespor Koordinatörü Sefa Demir ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş tarafından takdim edildi.


Yalova,Yalova Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu