,
Güncel 21.07.2023 12:20:11 0
Vidinlioğlu: “İşçimizin Alın Teri Bizim Kutsalımız”

Vidinlioğlu: “İşçimizin Alın Teri Bizim Kutsalımız”

Vidinlioğlu: “İşçimizin Alın Teri Bizim Kutsalımız”

Başkan Sözünü Tuttu, Kastamonu Belediyesi’nde En Düşük Maaş 18 Bin 300 Türk Lirası Oldu.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, dün belediye çalışanları ile bir araya gelerek maaşlar konusundaki müjdesini verdi.

Başkan Vidinlioğlu, dış hizmet birimlerinde belediye personeli ile gerçekleştirdiği toplantıda verdiği müjdede Kastamonu Belediyesi’nde en düşük ücretin yapılan revizeyle 18 bin 300 Türk Lirası olduğunu söyledi.

Başkan Vidinlioğlu yaptığı açıklamada; “Ben her zaman çalışanımın yanında oldum. Çalışanım akşam evine giderken kafasının rahat gitmesini istedim. Göreve gelmeden önce de söz verdiğim üzere bugüne kadar her zaman işçilerimizin sosyal ve ekonomik koşullarını belediyemiz imkanları dahilinde hep en üst seviyede tutmanın gayreti içerisinde oldum. Tabi son zamanlarda ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Hayat pahalılığını hep birlikte yaşıyoruz. Bu noktada da üzerimize düşeni yapmaktan ötürü mutluyum. Yine imkanlarımız dahilinde çalışanlarımız için en iyisini yaptık. Çalışanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tutuyoruz. İşçimizin alın teri bizim kutsalımız. Bugün itibarı ile belediyemizde en düşük ücreti 18 bin 300 Türk Lirası olarak belirledik. Biz burada büyük bir aileyiz. Çalışanlarımız benim için çok kıymetli. Biz zor zamanlarda hep birlikte bu şehre hizmet ettik. Gecemizi gündüzümüze kattık. Şehrimiz için hep birlikte en iyiyi, en güzeli yapma gayretinde olduk. Rabbim tüm mesai arkadaşlarımdan razı olsun. Yeni zam oranlarının tüm çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Biz gerek işçimize gerek şehrimize gerek hemşehrilerimize verdiğimiz tüm sözleri bir bir tutuyoruz. Allah çıktığımız hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin” dedi.

Başkan Vidinlioğlu’nun verdiği müjde çalışanlarda ise büyük bir sevinç yarattı. Yapılan artışın ardından Başkan Vidinlioğlu’nu alkışlayan personel yapılan zam oranı için teşekkür etti.


Kastamonu,Kastamonu Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada