,
Güncel 18.08.2023 13:30:10 0
ÜNYE SANAYİ SİTESİ KONFORLU ULAŞIMLA TANIŞIYOR

ÜNYE SANAYİ SİTESİ KONFORLU ULAŞIMLA TANIŞIYOR

ÜNYE SANAYİ SİTESİ KONFORLU ULAŞIMLA TANIŞIYOR

Ünye Sanayi Sitesinde Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Ünye Sanayi Sitesinin uzun bir zamandır talebi olan yolların modern hala getirilmesi ile ilgili çalışmalar Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı dönemi ile birlikte karşılık buldu.

Asfalt Uygulaması Sanayi Sitesini Modern Hale Getiriyor

2023 yılı başında başlayan çalışmalar ile birlikte sanayi sitesinde sitenin sıcak asfalt uygulaması hayata geçirilmişti. Yaz dönemi ile birlikte hız verilen çalışmalar kapsamında 3 sokakta daha sıcak asfalt çalışmasına başlandı.

Sanayi Sitesi Başkanı Özkan, “1989’dan Bu Yana İlk Kez Çalışma Yapılıyor”

Ünye Sanayi Sitesinin 1989 yılında yapıldığına dikkat çeken Site Başkanı Ali Özkan, “O yıldan bu yana yol ile ilgili ilk kez çalışma oluyor. Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı söz verdiği gibi burada çalışma başlattı. 2022 yılının son aylarında ilk etap asfalt çalışması yapılmıştı. Başkanımız hava şartlarına göre 2023 yılında devam edeceğini söyledi ve şu an çalışmalar devam ediyor. Kendilerine şahsım ve esnaflarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tavlı, “Esnaflarımızın ve Vatandaşlarımız Talepleri Doğrultusunda Çalışmalarımızı Sürüyor”

Ünye Sanayi Sitesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Tavlı, “İlçemizin her noktasını modern altyapı ve yollarla buluşturmaya devam ediyoruz. Ünye Sanayi Sitesi esnafımızın bizden yolların modern hale getirilmesi ile ilgili talepleri olmuştu. Bizler de hızlıca gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak sıcak asfalt uygulamalarına başladık. Büyükşehir Belediyemizle ortak bir koordinasyon içerisinde burada ki çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bu vesile ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Genel Sekterimiz Sn. Abdulkadir Hatipoğlu’na teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun” dedi.


Ordu,Ünye Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.1 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de Trafik Karmaşasına Çözüm Arayışı Saadet Partisi'nden Teklif Geldi!

2

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

3

Tır sürücü hayatını kaybetti

4

Türkiye Şampiyonu İnegöl Belediyespor

5

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

6

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

7

Bir sigara grubuna daha zam geldi!