,
Güncel 7.07.2023 13:42:37 0
ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPORA TAM DESTEK

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPORA TAM DESTEK

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPORA TAM DESTEK

Ünye Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine yönelik desteği sürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla Cevizdere’de inşa edilen amatör spor kulüplerinin kullanacağı spor kompleksinin çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tavlı, kompleksin kısa süre sonra hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya desteğini sürdüren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, amatör spor kulüplerinin bir ihtiyacını daha karşılıyor. Ünye Belediyesi, sporcu gençlerin semt sahalarına ulaşımları konusunda araç tahsisinde bulunarak gençlerin önemli bir sorununu çözmüştü. Ünye Belediyesi, Cevizdere’de bulunan spor tesisleri yanına sporcuların soyunma, duş ve dinlenme gibi ihtiyaçlarını karşılayacağı spor kompleksi inşa etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, tesisin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı müjdesini verdi.

Başkan Tavlı, “Gençlerimizin spora yönelmeleri ve sporla ilgilenen gençlerimizin de ihtiyaçlarını çözme noktasında tüm ekibimizle çalışıyoruz. Amatör spor kulüplerimizin de ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı çalışmalar sonucunda Cevizdere’de binicilik tesislerimizin bulunduğu alanın yanına bir tesis inşa ettik. Yapım çalışmalarının son aşamaya geldiği tesisimizde amatör spor kulüplerimizin kullanacağı bay bayan soyuma odaları, duş ve tuvalet, engelli tuvaleti ve hakem odası bulunuyor. Ayrıca sporcuların dinlenebileceği bir mekan da buraya yer alıyor. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnşallah kısa sürede bu tesisimizi açarak gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.


Ordu,Ünye Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

2

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

3

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

4

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

5

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

6

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

7

Hayatımın renkleri resim sergisi