,
Güncel 7.08.2023 13:08:30 0
ULUSLARARASI ŞAİR ŞEYHİ ŞİİR VE SANAT FESTİVALİ’NDEN FİNAL GECESİ

ULUSLARARASI ŞAİR ŞEYHİ ŞİİR VE SANAT FESTİVALİ’NDEN FİNAL GECESİ

ULUSLARARASI ŞAİR ŞEYHİ ŞİİR VE SANAT FESTİVALİ’NDEN FİNAL GECESİ

Kütahya Belediyemizin organize ettiği yerli ve yabancı birçok sanatçının katıldığı 1. Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali, final gecesiyle hemşehrilerimizle buluştu.

Ulaşımdan altyapıya, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Kütahya Belediyemiz, 1. Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali ile hemşehrilerimize dolu dolu bir hafta sonu yaşattı. Kütahya Belediyemizin organize ettiği, birçok ülkeden ve ülkemizin çeşitli illerinden şair, ozan, dansçı ve sanatçının katıldığı 1. Uluslararası Şair Şeyhi Şiir ve Sanat Festivali, final gecesiyle hemşehrilerimizle buluştu. Farklı kültürlerden birçok sanatçının kendi dalında sergilediği performanslar vatandaşlarımızın beğenisini topladı.

Festivale katılan sanatçılara hediyelerini takdim eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Açılış gününde de söylediğim gibi Kütahya’mız, UNESCO’nun zanaat ve halk sanatları dalında yaratıcı şehirler ağında yer alan Türkiye’nin ilk şehri. Dolayısıyla bu ünvanı almamızı sağlayan zanaat ve halk sanatları çini, seramik ve porselen. Burada üç gündür emek veren sanatçılarımıza büyük bir jestle hediyeleri hazırlayan, çiniyi, porseleni ve seramiği dünyaya tanıtmak adına sponsorluk yapan, onlara unutamayacakları bir hediyeyi sunmamıza imkân sağlayan Kütahya’mızın önemli markalarından birisi olan Tulu Porselen’e ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin birçok ilinde, dünyanın çeşitli yerlerinde onlar da porselenimizin tanıtımına katkı sağlıyorlar. Bu üç günde şehrimizde unutulmayacak günleri bizlere yaşatan şiirin, sözün, folklorun en iyisini sunmaya çalışan tüm misafirlerimize ve sanatçılarımıza, sunucu kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni festivallerde ve daha iyi günlerde buluşmak üzere katkılarınızdan ve bizi burada yalnız bırakmamanızdan dolayı sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gecenin sonunda katıldığı turnuvadan 13 madalyayla dönen Kütahya Belediyespor Kick Boks takımımız, sahneye çıkarılarak onurlandırıldı. Sporcularımızı tebrik eden Başkanımız Işık, onları yetiştiren ailelerine ve antrenörlerine de teşekkürlerini iletti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.1 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de Trafik Karmaşasına Çözüm Arayışı Saadet Partisi'nden Teklif Geldi!

2

Başkan Bozbey, “Borcun 25 milyarı aştığını görüyoruz”

3

Tır sürücü hayatını kaybetti

4

Türkiye Şampiyonu İnegöl Belediyespor

5

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

6

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

7

Bir sigara grubuna daha zam geldi!