,
Güncel 28.08.2023 12:26:07 0
ULUSLARARASI 3 D GENÇLİK FESTİVALİ 27-29 EKİM TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

ULUSLARARASI 3 D GENÇLİK FESTİVALİ 27-29 EKİM TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

ULUSLARARASI 3 D GENÇLİK FESTİVALİ 27-29 EKİM TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehir Avrupa Birliği Derneği iş birliği ile düzenlenen 2’inci Uluslararası Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivali’nin gerçekleşeceği tarih belli oldu. Festival 27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Kanlıkavak Parkı’nda gerçekleşecek. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehir Avrupa Birliği Derneği iş birliği ile Türkiye’de ve Eskişehir’de ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Odunpazarı Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivali’nin ikincisi, 27 Ekim 2023 Cuma günü başlayacak. 

Kanlıkavak Parkında yapılacak olan 2’inci Uluslararası Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivali, 3 gün sürecek. 29 Ekim 2023 Pazar günü sona erecek olan festival, toplumun tüm kesimlerinin siyasal katılım ve yönetişim bilincini artırmayı hedefliyor. Konserlerin, tiyatro ve dans gösterilerinin yer alacağı festivalde, demokratik kitle örgütleri de stant açarak yürüttükleri çalışmaları festival katılımcıları ile paylaşabilecek. Festivale katılmak isteyen demokratik kitle örgütleri,  info@3dfestival.org adresine katılım durumları hakkında bilgilendirme yapabilir. 2’inci Uluslararası Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivali ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, https://3dfestival.org adresinden istedikleri bilgiyi edinebilir. 

ULUSLARARASI DEMOKRASİ FESTİVALLERİ DERNEĞİ ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

3 D Gençlik Festivali, Eskişehir Avrupa Birliği Derneği ve Kazım Kurt yönetimindeki Odunpazarı Belediyesi tarafından ilk kez 17-18 ve 19 Mayıs’ta Kanlıkavak Parkı’nda düzenlemişti. Finlandiya, İsveç, Norveç, Estonya, Litvanya, Danimarka, Belçika, Letonya ve İzlanda gibi Avrupa Birliği ülkelerinin ardından Türkiye’de ilk defa Eskişehir Odunpazarı’nda düzenlenen ‘Odunpazarı 3D Gençlik Festivali’, 3 gün sürmüştü. Kamu – demokratik kitle örgütü işbirliğinin de önemli bir örneğini olan Odunpazarı 3D Gençlik Festivali, gösterdiği örnek demokrasi ve yönetişim platformuyla Türkiye ve Eskişehir sınırlarını aşarak Uluslararası Demokrasi Festivalleri Derneği üyeliğine seçilmişti. Bu üyelik ile Danimarka, Finlandiya, İsveç, Estonya, Letonya, Litvanya, Birleşik Krallık, Norveç, Belçika ve Macaristan’ın ardından Türkiye de Uluslararası Demokrasi Festivalleri Derneği üyesi devletler arasına girmişti. Ayrıca 3D Gençlik Festivali, “Eskişehir Türkiye” olarak, diğer ülkelerle birlikte derneğin internet sitesinde yer almaya başlamıştı. Odunpazarı 3D Gençlik Festivali böylece, uluslararası festival niteliği kazanmıştı. 


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu