,
Güncel 19.06.2023 10:46:59 0
Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz mevsimiyle birlikte çalışmalarını arttırarak, Dersim'i daha temiz ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için yoğun çaba sarf etmektedir. Bu kapsamda, yaz süreciyle beraber ek temizlik aracı hizmete alınarak ve çalışmalar yoğunlaştırıldı.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü, hastane kavşağından başlayarak okullar, yurtlar ve üniversite dahil olmak üzere Aktuluk Toki'ye kadar olan ana cadde çöpleri gece aracı çıkarılarak toplamaya başladı. Ayrıca yaz süreci ile birlikte yol süpürme araçları ana cadde ve ara sokaklarda süpürme işlemine başlamış bu sayede, şehirdeki çöplerin düzenli bir şekilde toplanması sağlanmaktadır.

 

Yaz aylarında artan sıcaklarla birlikte sinek ve haşere sorunu da ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle, Temizlik İşleri Müdürlüğü hızlı bir şekilde ilaçlama çalışmalarına başlamıştır. Mahallelerdeki sinek ve haşere sorununu minimize etmek için gerekli önlemler alınmakta bu çalışmalarla birlikte, halkımızın sağlığı ve yaşam kalitesi korunmaktadır.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarımızın gayretli çalışmaları sayesinde şehrimiz daha temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmaktadır.

 

Unutmayalım doğa bizim evimiz. Hepimiz için doğamızı korumak ve çevremizi temiz tutmak zorunluluktur. Temizlik, hepimizin sorumluluğudur ve birlikte hareket ettiğimizde daha güzel bir çevre oluşturabiliriz.


Tunceli,Tunceli Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
1

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

2

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

3

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

4

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

5

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

6

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

7

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor