,
Güncel 9.08.2023 13:20:36 0
Taşdelen, Çankaya

Taşdelen, Çankaya'da 9 Yılda 8 Yeni Kreş Açtı

Taşdelen, Çankaya'da 9 Yılda 8 Yeni Kreş Açtı

ÇANKAYA’DAKİ KREŞ SAYISI 15’E, ÇOCUK KAPASİTESİ 1.810’A ÇIKIYOR

TAŞDELEN: BİZ EN ÇOK ÇOCUKLARIN BELEDİYESİYİZ

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, göreve geldiği tarihten bu yana Çankaya’da 8 yeni kreş daha açarak, kreşlerin çocuk kapasitesini 1.610’a çıkardı. Taşdelen, önümüzdeki dönemde de biri tamamen yenilenecek, ikisi yeni kreşi daha açacak. Böylece belediyenin kreş sayısı 15’e, çocuk kapasitesi toplam 1.810’a çıkacak. Taşdelen, “Kreşlerimiz, Çankaya halkının bize verdiği övünç madalyasıdır. Biz onun için en çok çocukların belediyesiyiz” dedi.

Taşdelen, göreve geldiği 2014 yılından bu yana Çankaya’da 8 yeni kreş daha açtı. Taşdelen, yeni açılanlarla birlikte belediyenin sahibi olduğu kreşlerde yapılan toplam çocuk kapasitesini de 1.610’a çıkardı. Taşdelen’in açtığı kreşlerin listesi şöyle:

“Yıldızevler Mahallesi - Masal Kalesi Gündüz Bakım Evi (200 kapasiteli), İlk Adım Mahallesi -  İlk Adım Gündüz Bakım Evi (60), Ata Mahallesi - Ata Gündüz Bakım Evi (140), Çamlıtepe Mahallesi - Atlas Gündüz Bakım Evi (140), Zafertepe Mahallesi - Martı Gündüz Bakım Evi (120), Mutlukent Mahallesi - Bulut Gündüz Bakım Evi (100), Gökkuşağı Mahallesi - Berkin Elvan Gündüz Bakım Evi (130), Yaşamkent Mahallesi - Mutluluk Gündüz Bakım Evi (120).

BİRİ TAMAMEN YENİLENMİŞ, İKİSİ YENİ KREŞ DAHA AÇACAK

9 yılda Çankaya’da yaşayan ve günümüzde özellikle çalışan kesimin en büyük ihtiyaçlarından birisi haline gelen kreşlerin sayısını artırarak, sosyal belediyeciliğin iyi bir örneğini sergileyen Taşdelen, şunları söyledi:

“Çankaya’mıza yeni kreşler kazandırmaya devam edeceğiz. Çiğdem Mahallesi’ndeki Dostluk Kreşimiz (120) hızla yükseliyor. Metin Oktay Mahallesi’nde Güneş Kreşimiz (120) ve Dikmen Karapınar Mahallesi’nde Uğur Böceği Kreşimizin (80) yapımına devam ediyoruz. Yeni kreşlerimizi Eylül 2023-Şubat 2024 tarihleri arasında açacağız. Böylece belediyemizin kreş sayısını 15’e yükselteceğiz. Kreşlerimiz, Çankayalı komşularımızın ve vatandaşlarımızın bize verdiği övünç madalyasıdır. Biz onun için en çok çocukların belediyesiyiz.”


Ankara,Çankaya Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada