,
Güncel 19.07.2023 17:55:37 0
Salihli muhtarları Büyükşehir Hizmetlerinden Memnun

Salihli muhtarları Büyükşehir Hizmetlerinden Memnun

Salihli muhtarları Büyükşehir Hizmetlerinden Memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Salihli ilçesi Ortaköy, Hacıhıdır ve Kemerdamları Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti. Salihli ilçe ziyaretinde muhtarlar mahallelerinde yapılan yol çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlar ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi gören muhtarlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Salihli ilçesi Ortaköy, Hacıhıdır ve Kemerdamları mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten ekipler, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında muhtarları bilgilendirdi. Ziyarette, muhtarların talepleri ilgili dairelere iletilmek üzere not edildi. Yapılan ziyaretlerde ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından gönderilen saat ve hediyeler mahalle muhtarlarına takdim edildi. Mahalle muhtarları, ziyaretlerden duydukları memnuniyetlerini belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm personellere teşekkürlerini iletti. 
Muhtarlar memnuniyetlerini dile getirdi
Ortaköy Mahallesi Muhtarı İhsan İlhan, “Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Yapanlardan Allah razı olsun. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok geniş yol ağım var benim. Salihli’ye 30 km benim mahallem ama mahallenin alanında 40 km yol var. Bu senede 5 km asfaltımız yapıldı. İnşallah ileride de devamı olacak. Yoldan çok memnunuz, tam sıcaklarda atıldı, çok memnunuz” dedi. 
Hacıhıdır Mahallesi Muhtarı Mahmut Akkuzu, “Çok memnunuz, Allah razı olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Bu 40 yıllık bir yol serüveni, çileli bir yol. Şu an son aşamasına yaklaşıldı. Birkaç yıldır devam ediyordu. Son aşaması bu, çok güzel oluyor, bitmek üzere. Çok memnunuz. Çok sıkıntılı bir yoldu. İki ilçeyi bağladığı için çok önem taşıyordu. Araçlar tarafından yoğun olarak kullanılan bir yol. Buradan tekrar söylüyorum, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum mahallem adına. Çok memnunuz Başkan Cengiz Ergün’den. Her hizmetinden her şeyinden çok memnunuz. İnşallah hizmetlerin daha iyi olacak” dedi. 
Kemerdamları Mahalle Muhtarı Ahmet Ayyıldız, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e buradan mahallem adına sevgi ve saygılarımızı gönderiyorum. Cengiz başkanımızı çok seviyoruz. Mahallemize davet ediyorum. Kemerdamları mahallemizde ilk önce anayollarımızda asfalt çalışması yapıldı. Saolsun, varolsun, Allah razı olsun Cengiz başkanımdan. Benim bağlantı olarak Tokatdere yolunun asfaltlanması vardı, geçenlerde bu tamamlandı. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan ve ekibinden” dedi. Muhtar Ayyıldız ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü mahallelerinde ağırlamaktan mutlu olacaklarını ifade ederken, Başkan Ergün’e Kemerdamları mahallesine davet etti. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu