,
Güncel 9.08.2023 18:13:17 0
PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR EĞLENDİ, BÜYÜKLER TALEPLERİNİ İLETTİ

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR EĞLENDİ, BÜYÜKLER TALEPLERİNİ İLETTİ

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR EĞLENDİ, BÜYÜKLER TALEPLERİNİ İLETTİ

image

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi Mahalle Buluşmaları” ve “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğinde Pamukkale Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Örki, “Çocuklar mutluysa herkes mutlu oluyor. Bizde aynı şekilde mutlu oluyoruz” dedi.

Halkın içinde olmayı tercih eden belediye başkanlarından olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her fırsatta vatandaşları dinlemeyi, onlarla birlikte vakit geçirmeyi tercih ediyor. Pamukkale ilçesinin doğasından, kültürüne, turizminden, tarımına, hayvancılığına, eğitiminden sporuna kadar her konuda farklı ve özel projeleri hayata geçiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu yaz mahalle buluşmaları ile çocuk şenliklerini birleştiren bir konsepte vatandaşlarla bir araya geliyor. Geçtiğimiz gün Aktepelilerle buluşan Başkan Örki, Pamukkale Mahallesi’nde dünya kültür mirası Pamukkale travertenlerinin eteğinde Pamukkalelilerle bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’nin içerisinde kurulan oyun alanında çocuklar eğlenirken, büyüklerde taleplerini Başkan Avni Örki’yle ilettiler.

“DÜNYANIN EN GÜZEL YERİNDE DÜNYANIN EN GÜZEL ÇOCUKLARIYLA BERABERİZ”

Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonu ile gerçekleşen “Pamukkale Belediyesi Mahalle Buluşmaları” ve “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Örki'ye başkan yardımcıları ile mahalle muhtarı Mahmut Öztürk’de eşlik etti. Palyaço, yüz boyama, çuval yarışı, halat yarışı, oyun grupları ve çeşitli ikramların sunulduğu çocuk oyun alanında miniklerle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çocuklarla birlikte hoş vakit geçirerek, ikramlarda bulundu. Başkan Örki, “Görüyorum ki herkesin yüzünde kocaman bir gülümseme var. Rabbim bu mutluluğunu daim etsin. En kötü gününüz böyle olsun. Çocuklar mutluysa herkes mutlu oluyor. Bizde aynı şekilde mutlu oluyoruz. Çocuklarımızın okullarının yaz tatilinde olduğu şu yaz günlerinde istedik ki onlar açısından unutulmaz bir akşam olsun. Onların hatıralarında güzel anılar biriktirsinler istedik. Unutmasınlar desinler ki, o zaman küçücüktük o küçük halimizle dünya mirası Pamukkale’mizin eteklerinde çok güzel eğlenmiştik desinler. Şu anda bence dünyanın en güzel yerinde dünyanın en güzel çocuklarıyla beraberiz” diye konuştu. Pamukkaleli vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Örki, Pamukkale travertenlerinin eteğinde vatandaşlarla bir araya gelerek tek tek herkesin taleplerini dinledi. Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen Pamukkale Belediyesi Mahalle Buluşmaları” ve “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği her akşam farklı bir mahallede devam edecek.


Denizli,Pamukkale Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

2

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

3

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

4

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

5

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

6

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

7

Hayatımın renkleri resim sergisi