,
Güncel 16.08.2023 12:44:37 0
OYUN VE METAVERSE TEKNOLOJİLERİ TASARIM EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLADI

OYUN VE METAVERSE TEKNOLOJİLERİ TASARIM EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesinin "Oyun ve Metaverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi" yeniden başlıyor. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar; 19 Ağustos Cumartesi gününe kadar başvuru yapabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’yı teknolojinin de başkenti yapacak projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Ansera TechBridge’de Akademi Ankara adı altında Oyun ve Mataverse Teknolojileri Tasarım Eğitimi yeniden başlıyor.

 

5 FARKLI PROGRAM

Eğitim kapsamında; Metaverse, oyun teknolojileri, VR teknolojilerine yönelik üç boyutlu karakter modelleme, kıyafet modelleme, nesne dokulandırma, iç-dış mekân tasarımı gibi dersler verilecek.

Eğitim süresince oyun sektöründe dünyanın her bölgesinde bu sektörde çalışan uzmanlar tarafından kullanılan; Z BRUSH, MERVELOUS, ADOBE SUBSTANCE PAİNTER, 3DS MAX ve UNREAL ENGİNE isimli 5 farklı programın temel ve orta düzeyde kullanımı anlatılacak.

 SON BAŞVURU 19 AĞUSTOS

Hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek eğitimleri katılmak isteyen bilişim meraklıları 19 Ağustos Cumartesi gününe kadar https://akademi.ankara.bel.tr/kurs-detay/oyun_ve_metaverse_tasarim_egitimi_1687508578 adresi üzerinden online olarak başvuruda bulunabilecek.

21 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak kursun tüm gün verilecek eğitimlerde, kesin kaydı yapılan öğrencilerin devamlılığı zorunlu olacak ve devamlılık şartı aranacak.


Ankara,Ankara Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada