,
Güncel 18.09.2023 17:36:21 0
Mobilyacılar sorunlara çözüm arıyor

Mobilyacılar sorunlara çözüm arıyor

İnegöl Mobilyacılar Odası başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile 20 ilin oda başkanı İnegöl’de bir araya geldi.

İnegöl Mobilyacılar Odası başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile 20 ilin oda başkanı İnegöl’de bir araya geldi. Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, amaçlarının mobilyacıların sorunlarını ele alarak çözüm oluşturmak olduğunu ifade etti.

Mobilya sektöründeki sorunların bertarafı 20 ilden gelen mobilya odası başkanı, İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya, İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Aydın, Adana Oda Başkanı Yalçın Avcı, Ankara Oda Başkanı Rıdvan Aktaş, Bandırma Oda Başkanı Sami İzci, Bursa Oda Başkanı Cemil Vardar, Çorum Oda Başkanı Yalçın Kılıç, Denizli Oda Başkanı Halil Akbulut, Erzurum Oda Başkanı Murat Nohutçu, İstanbul Oda Başkanı Recai Sel, İzmir Oda Başkanı Hasan Özkoparan, Kütahya Oda Başkanı Ahmet Çakır, Nevşehir Oda Başkanı Ramazan Korkmaz, Sakarya Oda Başkanı Muhittin Kılıç, Samsun Oda Başkanı Cengiz Gürtan, Sivas Oda Başkanı Rafet Raif Aydın, Yalova Oda Başkanı Adnan Dağ, Eskişehir Oda Başkanı Cengiz Kalkan ile İnegöl Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan katıldı.

Düzenlenen toplantı arasında açıklamalarda bulunan, İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“20 Başkanımız ile birlikte istişare için bir araya geldik. Türkiye’nin farklı illerinden mobilya ve marangoz odaları başkanlarımızı İnegöl’e davet ettik. Allah razı olsun hepsi de davetimize katıldı. Burada amacımız İnegöl’ün güzelliklerini tanıtmak hem de mesleğimiz ile ilgili istişare etmek. Toplantımızı başlattık. Farklı görüşleri olan, kooperatif kuran başkanlarımız var onları dinlemek, sorunlarımızı dile getirmek, gençlerimize yeni olanaklar, yeni sanayi siteleri, yeni çalışma düzenleri gibi birçok konuyu gündeme aldık. Aynı zamanda 18-24 Eylül Ahilik Hafta’mızı da burada kutluyoruz. Ahilik kutlamalarında yalnızca kutlama değil, hayatın yaşanır bir gerçeği olmasına tavsiye ediyoruz. Aramızda yanlış yapanları uyarmak ve men etmek gerekir”

Toplantıda alınan kararların üst kuruluşlara iletileceğini belirten Ayhan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Bu istişare toplantımız belki de Türkiye’de federasyonların, birliklerin düzenlediği bir toplantı formatı dışında yalnızca 20 başkanımız ile düzenlenen bir fikir jimnastiği ve mobilya ile gili geleceğimize bir yön verme toplantısı. İnşallah buradan alacağımız kararları üst kuruluşlara bildireceğiz. Ben bütün katılım sağlayan başkanlarımıza teşekkür ediyorum”


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu