,
Güncel 16.09.2023 16:40:17 0
MHP ilçe başkanı bayram basınla bir araya geldi

MHP ilçe başkanı bayram basınla bir araya geldi

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram ve Yönetim kurulu üyeleri, kongrenin ardından basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kristal Park Düğün Salonunda düzenlenen toplantı da bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, 

"Kıymetli basın mensubu arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 

Bildiğiniz gibi 2 Eylül 2023 günü Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Tek liste ile girdiğimiz kongrede ilçe başkanı olarak seçildim. 

Bugün de hem birbirinden kıymetli yönetici arkadaşlarımı tanıtmak hem de yönetim görevlendirme listesini huzurlarınıza sunmak için buradayız. 

Değerli yol arkadaşlarımızla beraber şehrimize ve partimize hizmet etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. 

54 yıllık şerefli mazisi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensubu olarak bizler gönül alarak, gönül yaparak, gönülleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz. 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin vurguladığı şekilde Cumhur ittifakının doğasına ve ruhuna uygun hareket ederek siyasetimizi geliştirecek, Milliyetçi ve ülkücü kadrolarla birlikte ülkemizi Cumhurun aydınlık siyasetiyle aydınlatacağız. 

Gönül alarak, gönül yaparak, gönülleri kazanarak, hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrıştırmadan milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi, her vatandaşımızı kucaklayacağız. 

Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir ailedir. Bizler de bu ailenin birer parçasıyız. Ülkemize, şehrimize ve insanımıza hizmet etmek bizler için gurur kaynağıdır. 

Yerel seçimlerden önce kongrelerini gerçekleştirerek tazelenmiş ve güçlenmiş kadrolarımızla sahada olacağız. "Önce Ülkem ve Milletim" düsturuyla Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hareket etmeden duruş sergileyecek, bu duruşla hareket edeceğiz. 

Genel Başkanımızın büyük önem verdiği "Türk ve Türkiye Yüzyılına" yakışan politikalarımızı büyük bir kararlılıkla sürdüreceğiz. 

Türk Milliyetçilerinin tek adresi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu sebeple sorumluluklarımız ağırdır. Fakat koşullar ne olursa olsun biz sorumluluklarımızın farkındayız. 

Yönetim kurulundaki dava arkadaşlarımızla beraber hedeflerimizi gerçekleştirmek için soluksuz çalışmaya hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak İnegöl'ün, hatta Bursa'nın dikkat kesildiği 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde gösterdiğimiz başarılı çalışmayı 2024 yerel seçimlerinde de göstereceğiz. 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin önemle vurguladığı, Genel Sekreterimiz Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman'ın bizatihi İnegöl'e gelerek üzerini çizdiği "100. Yılda 100 İl" projesinin hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. 

İnegöl'ü seven bir kardeşiniz olarak İnegöl'ün il olmasını istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı olarak da İnegöl il olması için mücadele vereceğime söz veriyorum. İnegöl'ün kurtuluşu il olmaktır. Bu yüzden enerjimizin büyük kısmını il olma konusuna harcayacağız. 

Kendini Türk Milliyetçisi olarak adlandıran, ülkesini ve milletini seven fakat daha önce partimizden bir vesileyle ayrılmış arkadaşlarımıza kapımız her zaman açıktır. 

Milliyetçi Hareket Partisinin samimi, güçlü, azimli, donanımlı kadroları ülkesinin ve şehrinin her daim emrindedir. 

İnegöl'ü seviyoruz. Genç ve dinamik kadrolarımızla İnegöl için çalışmaya devam edeceğiz. 

Bu vesile ile siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi. 

 MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

2

Hayatımın renkleri resim sergisi

3

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

4

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

5

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

6

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında