,
Güncel 6.07.2023 15:14:16 0
Mahalle sakinleri rahata kavuşuyor

Mahalle sakinleri rahata kavuşuyor

Mahalle sakinleri rahata kavuşuyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pınarbaşı Mahallesi 1404, 1419 ve 1421 Sokak’ta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Alt yapısı ve kenar bordürleri daha önceden tamamlanan yolda, yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik parke taşı döşemesi yapılacak.

Merkez mahallelerde çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi ekipleri, son olarak Pınarbaşı Mahallesi 1404, 1419 ve 1421 Sokaklarda parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Yeni yerleşim alanları nedeni ile yüzölçümü genişleyen Pınarbaşı mahallesinde belediye ekipleri tarafından açılan yeni yolun alt yapı çalışmaları stabilizesi ve kenar bordürlerinin tamamlanması sürecinden sonra 2 bin 500 metrekarelik taş döşemesi için kollar sıvandı.

Nazilli Merkezde iki büyük mahallede gerçekleştirilen yol çalışmalarının planlanan süreçler içinde tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan “Nazilli’mizin merkezden kırsala tüm noktalarında çalışmalarımız sürüyor. Saha ekiplerimizin incelemeleri ve ihtiyaç ivediliği doğrultusunda yeni yollar açma, bakım onarım ve parke taşı döşeme faaliyetlerimizi planlı bir şekilde devam ediyoruz. Allah’ın izniyle çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak 1404, 1419 ve 1421 Sokaklardaki yolumuzu ve diğer merkez mahallemizdeki yolları yaya ve araç trafiğine açacağız. Mahalle sakinlerini de en kısa sürede rahata kavuşturacağız” dedi.


Aydın,Nazilli Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada