,
Güncel 28.07.2023 18:05:16 0
LÜTFÜ YÜKSEL YAŞLI BAKIM MERKEZİ’NE BAŞVURULAR 31 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

LÜTFÜ YÜKSEL YAŞLI BAKIM MERKEZİ’NE BAŞVURULAR 31 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

LÜTFÜ YÜKSEL YAŞLI BAKIM MERKEZİ’NE BAŞVURULAR 31 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Geçtiğimiz günlere gerçekleştirilen tören ile hizmete açılan Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nde başvurular başlıyor. 135 yatak ve 56 oda kapasiteli Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ne başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, 31 Temmuz’dan itibaren başvuru yapabilirler. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde törenle hizmete açılan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi için başvurular başlıyor. Vadişehir Mahallesi Tekinalp Caddesi No: 73 adresinde bulunan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ne başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, 31 Temmuz Pazartesi gününden itibaren merkeze giderek yüz yüze ya da 0 222 237 25 93 numaralı telefonu arayarak başvuru şartları için detaylı bilgi alabilir ve başvurularını yapabilir.

56 ODA, 135 YATAK KAPASİTELİ

Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, 135 yatak kapasiteli. 56 odanın bulunduğu yaşlı bakım merkezinde, 55 yaş ve üzeri kıdemli vatandaşlar kalacak. 7/24 yatılı hizmet verecek olan Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi, 6000 m2 bir alana sahip. 5 katlı binanın bodrum katında; mutfak, mescit, çamaşırhane ve soğuk hava depoları buluyor. Binanın zemin katında karşılama lobisi, idari bölüm, sağlık birimi ve yemekhane yer alıyor. Birinci katta, aile görüşme odaları, toplantı ve etkinlik odaları, geriatri servisi; geriatri servisinde ise yatağa bağımlı günlük yaşamsal faaliyetlerini yürütemeyen kıdemli vatandaşlar için bakım birimi bulunuyor. Binanın üst iki katında ise 4’ü tek kişilik olmak üzere 56 yatak odası var. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nde hemşireler, acil tıp teknisyenleri (ATT), psikolog ve sosyal hizmet uzmanının yanı sıra aşçı, mutfak personeli, misafirlerin kişisel bakımları ile ilgilenecek yaşlı bakım personelleri görev yapıyor. Sağlık birimi ise kıdemli vatandaşların 7 gün 24 saat sağlık kontrolleri ve sağlık takibini yapacak. Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nde kıdemli vatandaşlar için müzik, tiyatro atölyelerinin yanı sıra çeşitli branşlarda kurslar açılacak.   


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada