,
Güncel 21.06.2023 10:37:45 0
KONTEYNIR KENTLERDE DEPREM ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ

KONTEYNIR KENTLERDE DEPREM ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ

KONTEYNIR KENTLERDE DEPREM ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ

Belediyemiz, 6 Şubat’ ta yaşanan yıkıcı depremin ardından hayatını kaybeden vatandaşlar için konteynır kentlerde; Mevlit, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Ravza İlahi ekibi etkinliği düzenledi.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Kahramanmaraş merkez üssü yaşanan depremlerin ardından en çok etkilenen illerden olan Adıyaman’ da hayatını kaybeden vatandaşlar için toplu yaşam alanlarının olduğu yerlerde ve konteynır kentlerde Mevlit ve Kur’an-ı Kerim etkinliği düzenledi. Grup Ravza eşliğinde ilahiler okunarak gelen misafirlere ikramlık dağıtıldı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç; “Belediyemiz tarafından depremde vefat eden şehitlerimizin ruhuna düzenlenen Mevlüt etkinliğine katıldık. Rabbim mekânlarını cennet eylesin. Ülkemizin böylesi bir deprem afeti yaşamamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim bir daha kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Şehitlerimiz her zaman kalbimizde ve onları anmaya devam edeceğiz, etkinliklerimiz toplu yaşam alanlarında devam edecektir. ” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan vatandaşlar ise Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’ a ve ekibine düzenledikleri program için teşekkürlerini dile getirdiler.


Adıyaman,Adıyaman Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
1

Bursa uludağ'da lapa lapa kar yağıyor

2

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

3

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

4

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

5

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

6

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

7

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu