,
Güncel 16.01.2024 14:55:46 0
Kırsalda Yatırımlar Yeni Yılda Da Devam Ediyor

Kırsalda Yatırımlar Yeni Yılda Da Devam Ediyor

2023 yılında dönemin en fazla yol kaplama çalışmasını gerçekleştiren İnegöl Belediyesi, 2024 yılında da çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Kulaca Mahallesinde 4 sokakta 4 bin m2 parke taş kaplama çalışması gerçekleştirili

2023 yılında dönemin en fazla yol kaplama çalışmasını gerçekleştiren İnegöl Belediyesi, 2024 yılında da çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Kulaca Mahallesinde 4 sokakta 4 bin m2 parke taş kaplama çalışması gerçekleştiriliyor.

İnegöl Belediyesi 2023 yılında hem merkezde hem kırsalda aralıksız şekilde sürdürdüğü çalışmalarla dönemin en yoğun senesini yaşadı. Özellikle kırsal mahallelerde yıl içerisinde 22 mahallede 95 bin 600 m2 parke taş uygulaması gerçekleştirilirken, yeni yılda da bu çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor.
 

BAŞKAN TABAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
 

Alt yapısı tamamlanan bölgelerde yol kaplama çalışmalarını gerçekleştiren İnegöl Belediyesi, son olarak Kulaca Mahallesinde 4 sokakta 4 bin m2 parke taş uygulaması için çalışmalara başladı. Büyük ölçüde tamamlanan uygulamanın kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, Belediye Başkanı Alper Taban da Pazartesi günü beraberindeki heyetle birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

2024’TE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ
 

Burada konuya ilişkin açıklama da yapan Başkan Taban, “Kulaca Mahallemizde teşkilat üyelerimiz, muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Bildiğiniz üzere özellikle 2023 yılından itibaren yol kaplama çalışmalarınca ciddi çalışmalar ortaya koyduk. Geçtiğimiz yıl 95 bin m2 parke taş uygulaması yaparak içinde bulunduğumuz dönemin en fazla iş yapılan sürecini yaşadık. 2024 yılında da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün Kulaca Mahallemizde de 4 bin m2 parke taş uygulamaları devam ediyor. Arkadaşlarımız işin büyük kısmını tamamladı, kalan kısmı da en kısa sürede bitirilecek. Daha önce bu yollar ham yol dediğimiz üzerine malzeme atılmış yollardı. Yazın toz kışın çamur sorunu yaşanıyordu. Bunları gidermek adına da alt yapısı tamamlanmış bölgelerde çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada