,
Güncel 4.12.2023 21:16:17 0
KİMLERE SAHİP ÇIKTIĞINIZA DÖNÜN BİR BAKIN

KİMLERE SAHİP ÇIKTIĞINIZA DÖNÜN BİR BAKIN

Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, TSK’ya kimyasal silah iftirası atan ve önceki gün mahkeme kararı ile görevden alınan TTB eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı’yı misafir eden

Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, TSK’ya kimyasal silah iftirası atan ve önceki gün mahkeme kararı ile görevden alınan TTB eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı’yı misafir eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek; “Devletimizin ve milletimizin değerlerine savaş açanlarla beraber yürüyenin siyasi tarafını değil vatanperverliğini sorgularız. Kimlere sahip çıktığınıza dönün bir bakın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in 29 Aralık’ta TSK’ya kimyasal silah iftirası atan Türk Tabipler Birliği (TTB) eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve TTB üyelerini genel merkezde kabul etmesine bir tepki de Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneğinden geldi. Bu tepkinin siyasi değil ulusun değerlerini koruma maksatlı olduğuna vurgu yapılan açıklamada, Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek “Devletimizin ve milletimizin değerlerine savaş açanlarla beraber yürüyenin siyasi tarafını değil vatanperverliğini sorgularız. Kimlere sahip çıktığınıza dönün bir bakın” dedi.

“ATATÜRK’ÜN PARTİSİ ATATÜRK’ÜN DÜŞMANLARININ ELİNDE OYUNCAK OLMUŞ”

Başkan Yazıcı, CHP’de isimlerin değişmesinin zihniyeti değiştirmediğini üzülerek gördüklerini ifade ederek; Atatürk’ün partisini Atatürk’e en büyük düşmanlığı yapanlara peşkeş çekenlerin Türk siyasi tarihinin mezarlığına gömüleceğini dile getirdi. Son dönemde yapılan benzer eylemlere değinen Turgay Yazıcı, “Hatırlanacağı üzere Bursa Mudanya Belediye Başkanı CHP’li Hayri Türkyılmaz, Kuzey Yunanistan bölgesinden 38 Belediye Başkanı ve Fener Rum Patriği Bartholomeos ile Mudanya’da bir araya gelmiş, bu buluşmayla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında ise Bartholomeos için Ekümenik Patriği ifadesini kullanmıştı. Paylaşım kısa sürede büyük tepki toplayınca silmek zorunda kalan Türkyılmaz hem kendisinin hem partisinin niyetini bir hatayla gün yüzüne vurmuştu. Aynı zamanda yine CHP’li Nilüfer Belediyesi, eşcinseller için yasal düzenleme vaadinde bulunan dönemin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun izinden giderek LGBT’liler için özel dayanışma merkezi açmıştı. Bizler her iki olayda da tepkimizi o gün dile getirmiştik. Bugün görüyoruz ki bu zihniyet CHP’de yuva yapmış. Ne yazık ki değişim sadece isimlerde kalmış. Atatürk’ün partisi, Atatürk’ün en büyük düşmanlarının elinde oyuncak olmuş. Bir düşünce derneği olarak Atatürk’ün partisinin yeniden yerli ve milli bir yapıya bürünmesi, ulusunun hayrına adımlar atması en büyük temennimiz” dedi.

KİMLERLE YÜRÜDÜĞÜNÜZE DÖNÜP BİR BAKIN

Özgür Özel’in Şebnem Korur Fincancı’yı misafir etmesinin kabul edilemez olduğunu da dile getiren Yazıcı, “Şebnem Korur Fincancı denen şahsiyet, bu milletin değerlerine savaş açmış bir isim. Ne tesadüftür ki Türk adaletinin bu ismi bulunduğu Türk Tabipler Birliği görevinden almadan 2 gün önce, CHP Genel Başkanı kendisini misafir ediyor. Bakın burada mesele A partisi veya B partisi değil, Türk milletinin, Atatürk’ün Cumhuriyetinin, devletimizin değerlerine savaş açanlarla beraber yürüyenin siyasi tarafını değil, vatanperverliğini sorgularız. Kimlere sahip çıktığınıza dönün bir bakın. Bizler Şebnem Korur Fincancı isimli şahsa askerimize attığı iftiraların ardından da dava açmış, kendisinin yargılanması için mücadele etmiştik. Bugün de bu hassasiyetimizin sebebi budur” açıklamalarında bulundu.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’

2

İnegöl'de köy turnuvasıyla ilgili kaymakamlıktan açıklama geldi

3

Çitli Köyler Arası Futbol Turnuvası için izin alındı mı?

4

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

5

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

6

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

7

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!