,
Güncel 23.08.2023 15:09:14 0
Kasaplarda yeni başkan Ali Demir oldu

Kasaplarda yeni başkan Ali Demir oldu

İnegöl Sınırlı Sorumlu Kasaplar Temin Tevzi Kooperatifi’nin yeni başkanı Ali Demir oldu. Demir, önümüzdeki günlerde kasaplar için önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Yapılan kongre ile Sınırlı Sorumlu Kasaplar Temin Tevzi Kooperatifi’nin başkanı olan Ali Demir’in yardımcısı Mehmet Demirtaş yönetiminde İlker İnkaya yer aldı.

Uzun yıllar sonra gerçekleşen bayrak değişiminin ardından kooperatifin başkanlığına seçilen Ali Demir, Kasapların uzun zamandır yaşadığı sorunları ve gasp edilen haklarının olduğunu bunun telafisi için çaba sarf edeceklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde kooperatifin elinden hukuksuz bir şekilde alınan mezbaha yeri ile kamuoyuna önemli bilgilerin aktaracağını kaydeden Demir, “Bize güvenerek başkanlığa taşıyan kasap arkadaşlarımız şundan emin olabilirler. Biz uzun zamandır mücadelesini verdiğimiz mesele ile ilgili çok kararlıyız. Ve mahkeme yoluyla bu işi çözüme kavuşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna yapacağımız açıklama ile  üyelerimizin haklarının nasıl gasp edildiğini tüm ilçe halkına duyuracağız. Ve inanıyorum ki, yüce Türk adaleti gasp edilen hakkımızı bize yani kooperatifimize geri verecektir.”dedi.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

2

Hayatımın renkleri resim sergisi

3

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

4

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

5

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”

6

İnegöl Mobilya İle Büyümeye Devam Ediyor

7

İnegöl Belediyesi Özel Sektörün Yanında