,
Güncel 7.09.2023 15:59:34 0
İNULAŞ ‘Kampüs’ saatlerini açıkladı

İNULAŞ ‘Kampüs’ saatlerini açıkladı

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, yeni eğitim ve öğretim yılı ile kampüs hattının mahallelerde kalkan otobüs saatlerini açıkladı. Bayram, ayrıca Abonman Kart ile ilgili detayları vatandaşlarla paylaştı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının önümüzdeki pazartesi günü başlayacak olması nedeni ile Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü’nde eğitim gören öğrencilerin merakla beklediği otobüs saatleri ile ilgili İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram açıklamalarda bulundu.

SAATLER BELLİ OLDU
Tüm mahallelerden belirli saatlerde otobüs kaldırılacağını belirten Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle yeni eğitim, öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu, kazasız belasız başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılının başlayacağı pazartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde çalışma saatlerimizde iyileştirmeler ve düzenlemeler yapmış bulunuyoruz. 622 Nolu güzergâhımız da bulunan Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü araçlarımız belli saatlerle tüm mahallelerimizden hareket edecektir. Alanyurt’tan Sabah 07:05, 07:09, 07:13, 07:18, 07:22, 07:25 saatlerinde Kozluca yolu üzerinden hareket ederek, Salı Pazarı, Esenler Caddesi, İstaş Sitesi, Alanyurt Köy içi güzergâhını kullanacaktır. 07:35 ve 08:00 Saatlerin de Baykoca Mahallesi’nden, 07:30 ve 08:00 Saatlerinde Huzur Mahallesi’nden, 07:30 ve 07:42 saatlerinde Mesudiye Mahallesi’nden, 07:20‘da Çeltikçi, Cerrah, Edebey Mahallelerimizden eğitim kampüsüne araç hareket edecektir. Bu sene ayrıca 620K (Karalar) güzergâhında çalışan araçlarımızda eğitim kampüsü güzergahına hizmet edeceklerdir”

ABONMAN KART UYGULAMASI
Abonman Kart uygulaması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bayram, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Öğrencilerimiz için avantajlı olan Öğrenci Abonman Kart uygulamasının özelliklerinden de bahsetmek istiyorum. Öğrenci Abonman Kart ile 200 TL aylık ücret karşılığında 30 gün geçerli olan 160 biniş hakkı kartlara tanımlanmaktadır. İlk başvuru 250 TL olup, kalan aylarda 200 TL karşılığında aylık abonman yüklemesi yapılabilmektedir.  Mezun durumda olan öğrencilerimiz içinde aylık Abonman Kartlar mevcuttur. Mezuna kalan öğrencilerimiz geçtiğimiz en son dönem mezun olmuş olmaları gerekmekte olup, başvuru için gerekli olan evraklar; mezun belgesi, en son yapılan üniversite giriş sınavlarından birine katıldığına dair sınav giriş ya da sonuç belgesi, SGK tescil hizmet kaydı, 1 adet fotoğraf, mezuna kalan abonman kart ücretleri ise aylık 385 TL olup 30 gün geçerli 160 biniş tanımlıdır. ilk başvuru ücreti  435 TL’dir. Aktarmalı ulaşım kullanan öğretmenlerimiz içinde Öğretmen Abonman Kartları ücreti Aylık 700 TL olup, 30 gün geçerli 160 biniş tanımlıdır. İlk başvuru ücreti 750 TL’dir. İlk başvuru için kimlik ve fotoğraf gereklidir. Aktarmalı ulaşım kullanan yolcularımız içinde Tam Abonman Kart ücreti aylık 770 TL olup, 30 gün geçerli 160 biniş tanımlıdır. İlk başvuru ücreti 820 TL’dir. İlk başvuru için kimlik ve fotoğraf gereklidir. Aylık Abonman Kartları kişiselleştirilmiş kartlardır ve kart sahibi dışında başkaları tarafından kullanılması ya da kullandırılması yasaktır. Tespiti durumunda kartlar kapatılmaktadır”


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu