,
Spor 29.01.2024 19:08:29 0
İnegölspor

İnegölspor'dan maça davet

İnegölspor Basın Sözcüsü Melih Uçaravcı çarşamba günü lider Kastamonuspor ile iç sahada oynanacak maç öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Uçaravcı playoff yolundaki zorlu maça tüm taraftarı, takıma destek vermeleri için maça dave

TFF 2 lig Kırmızı Grup’ta İnegölspor çarşamba günü kendi sahasında lider Kastamonuspor takımını konul edecek. Bu maç öncesi yazılı bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Melih Uçaravcı taraftarlara çağrıda bulunarak maça davet etti.

Uçaravcı  ; Çıktığımız son 5  maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldık ve 11 puan topladık. İyi bir hava yakaladık ve sezonun ikinci yarısına aldığımız puanlarla güzel başladık. Rakiplerimize karşı iç sahada taraftarlarımızın da  desteği ile büyük üstünlük kurduk. Fikstür gereği Kastamonuspor maçını hafta içi oynayacağız. Bizim taraftarlarımız bizi hiçbir maç yalnız bırakmadı. Hep destek oldular. Önde de olsak geride de olsak hep takıma destek oldular. İtici güç oldular. 12. Güç oldular. Bu haftada çok önemli bir maçımız var. Ben tribünlerin dolacağına inanıyorum. İnşallah taraflarımızda maça gelecek güzel bir hava görünüyor. Gençlerimiz, ailelerimiz hep birlikte gelebilirler. Bizim stadımızda çok şükür küfür, hakaretler ve olumsuz bir durum olmuyor. Herkes en güzel şekilde takımını destekliyor ve dağılıyoruz. Ben bütün taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyorum. İnşallah bu maçtan da galibiyet ile ayrılırız.” dedi.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada