,
Spor 9.10.2023 17:22:34 0
İnegöllü Sporcular Madalyalara Ambargo Koydu

İnegöllü Sporcular Madalyalara Ambargo Koydu

Türkiye Oryantiring Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Bursa 4 Days Oryantiring Yarışlarında İnegöl Belediye Spor Kulübü oryantiring sporcuları 5 farklı ülkeden 470 sporcu arası

Türkiye Oryantiring Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Bursa 4 Days Oryantiring Yarışlarında İnegöl Belediye Spor Kulübü oryantiring sporcuları 5 farklı ülkeden 470 sporcu arasında kendi kategorilerinde 18 madalya kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesinin destekleriyle organize edilen yarışlara; Türkiye, Çekya, Slovakya, Ukrayna ve İsrail’den 470 sporcu katıldı. 5-8 Ekim arasında gerçekleştirilen ve Uludağ Kirazlıyayla mevkisinden başlayan yarışmalara, İnegöl Belediye Spor Kulübü de katılım sağladı.
Sporcular, klasik mesafe yarışında 1500 metre rakımda ormanlık alanlarda bol oksijenli ortamda hedeflere ulaşmaya çalıştı. Uludağ’da başlayan yarışmalar devam eden günlerde Suuçtu Şelalesi ve Uludağ Sarıalan’da devam etti. Bursa'nın Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki "süpersprint gece yarışı" ve kent merkezindeki Heykel bölgesinde sprint yarışlarının büyük çekişmeye sahne olduğu Uluslararası Bursa 4 Days Oryantiring Yarışları sonucunda İnegöl Belediyesi Oryantiring Takımı sporcuları farklı kategorilerde 18 madalya kazanmayı başardı.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Perşembe 17.7 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
1

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

2

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu

3

İnegöl'de işçiler için yürüdüler

4

Hayatımın renkleri resim sergisi

5

Bursa İnegöl'de operasyon böyle yapıldı

6

Bursa’da ulaşım yarın ücretsiz

7

“Tüm Çalışanlarımıza Emek Ve Gayretleri İçin Teşekkür Ediyorum”