,
Spor 19.01.2024 18:46:13 0
İnegöllü Mali Muşavirler Finalde

İnegöllü Mali Muşavirler Finalde

BURSA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASİ tarafından 27. Si düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında ilçemizi temsil eden 1922 İnegölspor futbol takımı finale kaldı.

BPFD Şükrü Şankaya futbol tesislerinde 3 aya yakın süren ve toplam 21 takımın katıldığı turnuvada sona gelindi. Zorlu geçen grup maçlarının ardından eleme turlarında rakiplerini geçen ekibimiz adını finale yazdırdı. Turnuva formatı gereği Final müsabakalarına Ekibimiz GençlergücüSpor Halı Saha tesislerinde ev sahipliği yapacak. İlçemizin önde gelen iş insanları Orix mobilya yönetim kurulu başkanı Halit Çile ve Ergünler inşaat yönetim kurulu başkanı Bekir Ergün gibi isimlerin desteklediği 1922 inegolspor takimi 20 Ocak Cumartesi günü şampiyonluk için sahada olacak. Final müsabakaları;

13:00 – 14:00 Karma Dostluk maçı
14:00 – 15:00 3.’lük 4.’lük maçı
15:00 – 16:00 FİNAL
Bursa Mali Müşavirler Odası İnegöl Temsilcisi Sedat Öpçiner ve Takım Kaptanı Oğuz Yelmen konuyla ilgili açıklamalarda bulundular; 

Sedat Öpçiner; İnegöl’ü ve İnegöllü meslektaşlarını en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı tüm oyunculara teşekkür ederek, İnegöllü meslektaşlarımızı, hemşehrilerimizi takımımızı desteklemek üzere Gençlergücü Spor tesislerine bekliyorum dedi.

Oğuz Yelmen; Ekip olarak çok güzel bir birliktelik yakaladıklarını ve zorlu fikstüre rağmen finale kaldıklarını aktararak, İnegöllü meslektaşlarını ve  İlçe halkını yarınki finalde yanlarında görmek istediklerini söyledi.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada