,
Spor 4.02.2026 13:51:56 0
İnegöl

İnegöl'de Spor Festivali basketbol müsabakalarıyla start aldı

İnegöl Belediyesi'nin Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdiği Okullar Arası Spor Festivali Pazartesi günü basketbol branşı müsabakalarıyla başladı.

Bursa'da İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği 9. Okullar Arası Spor Festivali 02 Şubat Pazartesi günü basketbol müsabakalarıyla başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ve Haziran ayına kadar devam edecek İnegöl'ün en kapsamlı spor organizasyonunda 14 farklı branş ve 73 kategoride yaklaşık 500 takım mücadele edecek.

Dart, okçuluk, oryantiring, bilek güreşi, güreş, bocce, spor tırmanış, puanlı atletizm, kros, satranç, masa tenisi, akıl oyunları, basketbol ve voleybol branşlarının yer aldığı Okullar Arası Spor Festivalinde, 12-18 yaş arası toplamda 3.500 öğrenci müsabakalarda yer alacak.

BASKETBOL İLE BAŞLADI

Spor Festivalinin ilk branşı olan basketbol müsabakaları, Pazartesi günü Akhisar Spor Salonunda start aldı. Turnuvanın ilk 2 gününde 6 müsabaka oynandı.

18 Şubat'a kadar sürecek basketbol branşı müsabakalarının ardından kupa töreni gerçekleştirilecek. Öte yandan, karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oluyor. Sahada oyun anlamında verilen mücadeleyle beraber tribünlerde okullarını destekleyen öğrencilerin coşkusu, spor festivaline renk katıyor.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Çarşamba 12.9 ° / 1.2 ° Güneşli
  • Perşembe 13 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.5 ° / 8.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

İnegöl'de Spor Festivali basketbol müsabakalarıyla start aldı

2

Üreten Bursa'ya Büyükşehir'den tam destek

3

Altın tekrar uçuşa geçti!

4

Başkan Mustafa Bozbey'den deprem bölgesine ziyaret

5

Weltew Grup, IIFF 2026’da Yeni Sezona Yön Verecek Koleksiyonlarını Tanıttı

6

İnegöl Belediyesi’nin Kandil Geleneği Lazlar Camii’nde Devam Etti

7

Örnek güvenlik görevlisine Başkan Bozbey’den tebrik