,
Güncel 22.09.2023 11:48:41 0
İnegöl

İnegöl'de gergin anlar mahalle karıştı

Yeni mahallede Suriyeli ile Türklerin kavgasında ortalık karıştı. Kavgayı görüp ayırmaya çalışan genç Suriyeli tarafından bıçaklandı. Bıçak darbeleri sonucu yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay Yeni Mahalle Lavanta sokak üzerinde meydana geldi. Aynı sokakta oturan suriyeli ile Türk vatandaşı arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada Suriyeli şahıs türk vatandaşına saldırmaya çalıştı. Bu sırada yoldan geçen D.A isimli şahıs araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavga sırasında ;Suriyeli şahıs evde aldığı bıçakla kavgayı ayırmaya çalışan D.A bıçakladı.

Olayı gerçekleştiren şahıs daha sonra kayıplara karıştı. Kanlar içerisinde kalan D.A ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası mahalle biranda karıştı. İhbar üzerine mahalleye çok sayıda ekip sevk edildi. Takviye olarak Çevik Kuvvet ekipleride geldi. Polis ekipleri sinirli kalabalık grubu güçlükle sakinleştirdi. Ekipler olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis şimdi her yerde olayı gerçekleştiren şahsı arıyor. 

 


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.4 ° / 4.5 ° Güneşli
1

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

2

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

3

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

4

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

5

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

6

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

7

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor