,
Güncel 21.07.2023 12:55:33 0
İnegöl

İnegöl'de bu acının tarifi yok

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde meydana gelen kazada otomobil, önünde giden tıra arkadan çarptı. Feci kazada otomobil sürücü Bayram Uras hayatını kaybetti. Kazada sonra tır sürücü hayatının şokunu yaşadı. Kendisine

Edinilen bilgilere göre kaza Bursa Ankara yolu inegöl girişinde meydana geldi. İnegöl'den Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü Bayram Uras diaresindeki 16 PF 600 plakalı otomobil, aynı istikamette doğru seyir halinde olan ve yakıt olmak için istasyona girmek için yavaşlayan Uğur Can Uras  idaresindeki 16 KNA 49 plakalı TIR'a arkadan çarpıp altına girdi.  Kazayı görenler durumu 112 ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kaza yerine 112, polis ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Uzun uğraşlar sonucu Bayram Uras sıkıştığı yerde kurtarıldı. Buradan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
KAHREDEN TESADÜF
Kaza sonrası Tır sürücüsü hayatınını ikinci şokunu yaşadı. Kazada ağır yaralanan ve hastaneye hayatını kaybeden sürücünün kendi amcasının oğlu olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. 

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden  Bayram Uras sabah saatlerinde Huzur mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. 


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Salı 22.5 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Perşembe 21.8 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Türkiye Şampiyonu İnegöl Belediyespor

2

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı Kotra İhalesi Yapıldı

3

İnegöl'de evler alevlere teslim oldu

4

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

5

Fikret Fidan Yusuf Halaçoğlu'nun kurduğu Kutlu partisine katıldı

6

CHP inegöl ilçe teşkilatıda seçimler sonrası saha indi

7

İnegöl Okyanus koleji İnegöl Şampiyonu oldu