,
Güncel 9.01.2024 14:18:38 0
İnegöl

İnegöl'de beklenen kar yağışı geliyor!

İnegöl, uzun bir aradan sonra beklenen kar yağışı müjdesiyle heyecanlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği tahminlere göre, 10-13 Ocak tarihleri arasında şehirde beyaz örtüyle buluşacak.

İnegöl, yüksek kesimlerinde karın keyfini çıkartırken, şehir merkezinde kar yağışının nadir görüldüğü bir dönemden geçiyor. Ancak bu durum, yerel halk arasında özlenen bir manzara olan karın eksikliğini hissettiriyordu. Günlerdir beklenen müjdeli haber nihayet geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İnegöl'ü özlemle beklenen kar yağışıyla buluşturacak bir hava durumu tahmini açıkladı. 10 Ocak Çarşamba, 12 Ocak Cuma ve 13 Ocak Cumartesi günleri, şehirde beyaz bir örtüyle kaplanacak. İnegöllüler, uzun zamandır göremedikleri kar manzarasının keyfini çıkartmaya hazırlanıyor.

Bu haftanın en soğuk günü olarak tahmin edilen Cuma günü, -9 derece hava sıcaklığı ile karın kalıcılığını artırarak şehri adeta kışın ortasına taşıyacak. 

Hava durumu tahminlerine göre, bu kar yağışı şehre sadece güzel bir görüntü kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda tarım ve su kaynakları açısından olumlu etkiler de sağlayacak. İnegöl, uzun bir süre sonra kışın beyaz güzellikleriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

2

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

3

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

4

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

5

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

6

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

7

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu