,
Güncel 19.03.2026 16:08:08 0
İnegöl’de Bayram Öncesi Mezarlıklar Çiçek Bahçesine Büründü

İnegöl’de Bayram Öncesi Mezarlıklar Çiçek Bahçesine Büründü

İnegöl Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara ücretsiz 9 bin adet çiçek dağıtarak anlamlı bir uygulamayı bu yıl da sürdürdü.

İnegöl Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara ücretsiz 9 bin adet çiçek dağıtarak anlamlı bir uygulamayı bu yıl da sürdürdü.

Her bayram öncesi gerçekleştirilen ücretsiz çiçek dağıtımı, bu bayramda da vatandaşların memnuniyetini kazandı. Dağıtılan çiçeklerle mezarlıklar, ziyaretçiler tarafından adeta birer çiçek bahçesine dönüştürülerek bayrama hazır hale getirildi.

9 BİN ÇİÇEK DAĞITIMI YAPILDI

İnegöl Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ile Defin Hizmetleri Müdürlüğü’nün ortak çalışması kapsamında; İstanbullu Hasan, Kavaklaraltı, Hastane, Orhaniye, Mahmudiye 1 ve 2 ile Hamzabeyli Sadık Ağa Kent Mezarlığı’nda toplam 9 bin çiçek dağıtıldı. Mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlar, aldıkları çiçekleri yakınlarının kabirlerine dikerek alanları adeta birer çiçek bahçesine dönüştürdü.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, mezarlıkların rengârenk görüntüsü bayram öncesi manevi atmosferi daha da güçlendirdi. İnegöl Belediyesi’nin bu anlamlı hizmeti, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Cuma 9.5 ° / 2.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.5 ° / 2.7 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Taban’dan İnesmek Kursiyerlerine Ziyaret

2

Bursa İnegöl'de altın fiyatları! Gram altın ne kadar

3

İnegöl’de 'Mobilya Şöleni' hazırlığı

4

İnegöl’de edebiyat ve musiki aynı sahnede buluştu

5

Bursa Büyükşehir'de Başkanvekili Şahin Biba oldu... Tek önceliğimiz Bursa olacak

6

Bursa İnegöl'de altın günü böyle kapattı

7

Doğa koleji, yazma tutkusu olan öğrencilerini festivalde buluşturdu