,
Spor 18.01.2023 09:55:11 0
İnegöl Cerrahspor

İnegöl Cerrahspor'dan bomba transferler

Bu sezon 2.Amatör kümede mücadele edecek ve Şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Cerrahspor, Recep Okumuş başkanlığındaki yönetim kurulu tranfere hızlı başladı.

Alanyurtspor forması altında Şampiyonluk yaşayan Alanyurtspor'un yabancı golcüsü  BOUNA KANTE ve yine Alanyurtspor'un başarılı orta saha oyuncusu İran'lı SAMAD RAZMJOUBANEHHOUR 'u tranfer ederek sözleşme imzaladı. 
2021-2022 sezonunda Erdemlispor ile 1.Amatör kümede,  Bademlispor ile de 2.Amatör kümede, bu sezon da Alanyurtspor'da 1.Amatör kümede Şampiyonluk yaşayıp 23 gol atma başarısı gösteren Kante'yi ve Daha önce Doğugücüspor forması giymiş ve bu sezonda da Alanyurtspor'da Şampiyonluk yaşayan Samad'ı renklerine bağlayan Cerrahspor tranferlerin startını da vermiş oldu. 4 Şubatta başlayacak lig öncesi güçlü bir takım oluşturup şampiyon olarak 1.Amatör kümeye çıkmak istiyor. 

Cerrahspor başkanı Recep Okumuş ve yönetim kurulu; iki ismin transferinde yardımcı olan, büyük özveri gösterip kolaylık sağlayan Alanyurtspor Başkanına teşekkür etti. 


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

2

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

3

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

4

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

5

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor

6

439 Üyeden 47 Milyon $ İhracat

7

İnegöl'ün Yeni Milli Eğitim Müdürü belli oldu