,
Güncel 25.11.2023 15:01:54 0
İnegöl Belediyesi’nden Kurum Öğretmenlerine Özel Kutlama

İnegöl Belediyesi’nden Kurum Öğretmenlerine Özel Kutlama

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi bünyesinde farklı birimlerde görev yapan 59 öğretmenle 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması için bir araya geldi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği 24 Kasım tarihi, ülkemizde 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Bugün tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, İnegöl Belediyesi kendi bünyesinde hizmet veren öğretmenleri de unutmadı. İnegöl Belediyesi’nin; İNESMEK kurslarında, Spor İşleri Müdürlüğünün spor okullarında, Gençlik Merkezinin sanat kurslarında, Beşinci Mevsim Kreşinde ve Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezinde görev yapan 59 öğretmen için özel kutlama programı düzenlendi.
 

HER BİREYDE ÖĞRETMENLERİMİZİN İZİ VAR
 

Belediye Başkanı Alper Taban, kurum öğretmenleriyle Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan toplantı salonunda bir araya geldi. Burada tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Taban, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Her birinizin öğretmenler gününü kutluyorum. 24 Kasım sembolik bir gün olsa da nihayet itibariyle hatırlamak, hatırlanmak güzel duygular. Takvime işlenmiş bir gün gibi olsa da öğretmenlerimiz bizim için her gün değerli. Nasıl ki bir kişiliği, insanı anne-baba yetiştiriyorsa, o bireyde mutlaka öğretmenlerimizin de izi var. Bugün belli bir mevki makam sahibi insanların da hepsinin bir öğretmeni var. Bu buluşma vesilesiyle ben kurumumuza ve şehrimize emeğiyle, desteğiyle, öğretisiyle, gayretiyle katkı koyan tüm çalışmalar arkadaşlarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin vasıtasıyla benim kurumumda da öğretmen eli kursiyerlerimize, öğrencilerimize değmiş oluyor” dedi.

Kurum öğretmenlerine günün anısına hediye takdimi de gerçekleştirildi.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İnegöl'de feci kaza o anlar saniye saniye kameraya yansıdı

2

İnegöl'de kaza yapan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti

3

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

4

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

5

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

6

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

7

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu