,
Güncel 4.12.2023 20:58:35 0
İMASKOP’DA MOBİLYA YAN SANAYİ BAŞVURULARI BAŞLADI

İMASKOP’DA MOBİLYA YAN SANAYİ BAŞVURULARI BAŞLADI

İMASKOP Projesi kapsamında Mobilya Yan Sanayi başvuruları 01.12.2023 Cuma itibari ile başladı. Son başvuru tarihi ise 31.12.2023 saat 23:59 olarak belirlendi.

İMASKOP Yönetim Kurulu Başkanı Özcan AYHAN tarafından geçtiğimiz haftalarda açıklandığı gibi İMASKOP Projesi kapsamında Mobilya Yan Sanayi başvuruları 01.12.2023 Cuma itibari ile başladı. Son başvuru tarihi ise 31.12.2023 saat 23:59 olarak belirlendi.
Mobilya ve Ağaç İşleri sektörlerinde de başvurular ise donduruldu. Mobilya ve Ağaç İşleri sektörlerinde 30.11.2023 tarihine kadar ön başvuru yapmış olanların sicil evrakları alınmaya, ortaklık şartlarını yerine getirenlerin ise kayıt işlemleri devam ettirilecek. Bu sektörlerde başvuruların yeniden açılması durumunda talep edenlere haber verilebilmesi amacıyla iletişim bilgileri kooperatif internet sitesi üzerinden bırakılabilmektedir.
MOBİLYA YAN SANAYİ BAŞVURULARI İÇİN İŞLEM ADIMLARI BELİRLENDİ
Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan AYHAN “01.12.2023 tarihi itibari ile mobilya yan sanayi başvurularımızı almaya başladık. Mobilya Yan Sanayi başvuruları da www.imaskop.com internet adresimizden gerçekleşecek. Daha önceki açıklamalarımda ifade ettiğim gibi, yan sanayi başvurularımızda ortak adaylarımızın iştigal olduğu meslekte mutlaka ana sanayimiz olan mobilya ve ağaç işleri ile ilgisinin olduğunu ve bu ilişkinin de kapasite raporu veya sanayi sicil belgesi ile belgelendirilmesi gerecektir. Bu kapsamda mobilya ve ağaç işlerine bağlantılı yan sanayi sektörlerimiz ise tekstil, kâğıt, kimya, plastik, alüminyum ve demir dışı metaller, cam, metal ve makine olacaktır. Şartlarımız, yapı tiplerimiz ve kooperatifimiz ile ilgili tüm süreçler gerek ortaklık rehberimizde gerekse de sıkça sorulan sorularda detaylı olarak açıklanmıştır” dedi.
MOBİLYA YAN SANAYİ BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?
Ön başvuru sürecinde istenen bilgiler ve dokümanları www.imaskop.com internet adresi üzerinden yüklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda esnaf ve tacirlerden vergi levhası, kayıtlı oldukları odadan alınacak güncel tarihli NACE kodlu faaliyet belgesi, şirketler için ticaret sicil tasdiknamesi, imza sirküsü, geçerli sanayi sicil belgesi veya kapasite raporunu sisteme yükleyerek ön başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 9.4 ° Güneşli
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada