,
Güncel 10.02.2024 17:45:33 0
İBRAHİM SEMİZ AK PARTİ’DEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

İBRAHİM SEMİZ AK PARTİ’DEN MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

İnegöl’ün tanınan simalarından olan cemiyet insanı İbrahim Semiz, 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi AK Parti’den meclis üyesi aday adayı oldu.

 

 

AK Parti’de Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından gözler meclis üye listelerine çevrildi. Meclis listelerinin hazırlanması için hummalı bir çalışma sürerken, son olarak İnegöl’ün tanınan simalarından İbrahim Semiz’de AK Parti Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvuru yaptı.

İBRAHİM SEMİZ KİMDİR?
İnegöl doğumlu olan İbrahim Semiz, ilk orta ve lise öğrenimini İnegöl'de yaptı. İstanbul Üniversitesinde Tıbbi Teknikler Bölümünü ve daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünü bitirdi. Semiz, aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden de onur derecesi ile mezun oldu. Sonrasında ikincil lisans olarak İstanbul Üniversitesi İş Sağlığı bölümünü yine Onur öğrencisi olarak tamamladı. Aynı zamanda İnegöl başlıklı tezi ile Yüksek lisansını da derece ile tamamladı. Halen çeşitli kurum ve üniversitelerde ilkyardım, iş sağlığı, trafik ve çevre konularında eğitimler ve seminerler vermeye devam eden İbrahim Semiz, birçok sivil toplum kuruluşunda da üye ve bir kısmında da yöneticilik görevlerinde bulunuyor. Semiz, evli ve bir çocuk babasıdır.


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 21.9 ° / 9.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.1 ° / 9.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

2

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

3

Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

4

Mustafa Bozbey sözünü tuttu

5

52 orduspor kafkasspor'u penaltı atışlarında devirdi

6

Bozbey müjdeyi verdi! Parkomat ücretsiz oldu

7

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açılıyor