,
Güncel 17.04.2025 21:15:27 0
İbrahim Bayram, TÖHOB Danışma Kurulu’na Seçildi

İbrahim Bayram, TÖHOB Danışma Kurulu’na Seçildi

İnulaş Başkanı İbrahim Bayram, 16 Nisan 2025 tarihinde Ankara da gerçekleştirilen Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Genel Kurulu’nda, oy birliğiyle Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

Reklam

Uzun yıllardır şehir içi ulaşım alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Bayram, bu önemli göreve layık görülerek İnegöl ve bölge halkının gururu oldu. Yeni görevinde, Türkiye genelindeki özel halk otobüslerinin sorunlarına çözüm üretme, sektörel gelişmelere yön verme ve kamu ile sektör arasında köprü kurma noktasında önemli bir rol üstlenecek.

Genel kurulda yapılan konuşmalarda, İbrahim Bayram’ın ulaşım sektörüne kazandırdığı yenilikler, yolcu memnuniyeti odaklı çalışmaları ve örnek uygulamaları vurgulandı. Bayram ise yaptığı açıklamada, bu göreve seçilmekten dolayı büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Bu birliğin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hep birlikte, daha verimli, daha güvenli ve daha çağdaş bir ulaşım sistemi için çalışacağız,” dedi.

Haber Kaynak : Kanal İnegol
Reklam

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Pazar 34 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.6 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Salı 35.8 ° / 18.5 ° Güneşli
1

Erzurumlular Derneği Festivale Damga Vurdu

2

Uludağ'da maraton heyecanı

3

Kültür Sanat Festivali Coşkusu İmera Konseriyle Zirveye Ulaştı

4

Zabıta Ekiplerinden Döner Salonlarına Denetim

5

Büyükşehir’den İnegöl’e 18 kilometre uzunluğunda yeni yol

6

Başkan Taban’dan Biba’ya Teşekkür

7

Altın Mobilya Halk Dansları Yarışmasında Heyecan Başladı