,
Spor 16.03.2024 14:40:38 0

'Hedefe ulaşmaktan başka düşüncemiz yok'

TFF 3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Kafkasspor'un deplasmanda karşılaşacağı Talasgücüspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özbek, "Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Ta

TFF 3. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Kafkasspor'un deplasmanda karşılaşacağı Talasgücüspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda  bulunan Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özbek, "Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Taraftarıyla, yönetimiyle, takımıyla bir bütün olup hedefe ulaşmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

Temsilcimiz Kafkasspor, yarın deplasmanda Talasgücüspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezonu en iyi şekilde tamamlayarak Play-Off'da boy göstermek isteyen temsilcimiz, telafisi olmayan viraja giriyor.

Talasgücüspor  müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özbek, şu ifadeleri kullandı:

"Ligin ikinci devresine istediğimiz gibi başlayamadık. Son maçta sahamızda Karabük İdmanyurdu’nu elimizden kaçırmamızın telafisini Kayseri’de gerçekleştirmek arzusundayız. Camia olarak profesyonel ligdeki ilk yılımızda Play-Off heyecanını yaşamak ve de yaşatmak istiyoruz. Oyuncularımızında bu bilinçle deplasmanda galip gelmesi camiamızı mutlu edecektir. Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Taraftarıyla, yönetimiyle, takımıyla bir bütün olup hedefe ulaşmaktan başka düşüncemiz yok"


Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada