,
Güncel 10.06.2023 09:32:22 0
HAYAT AĞACI DERNEĞİ KURBAN HİSSE BEDELİ 7 BİN 900 TL

HAYAT AĞACI DERNEĞİ KURBAN HİSSE BEDELİ 7 BİN 900 TL

HAYAT AĞACI DERNEĞİ KURBAN HİSSE BEDELİ 7 BİN 900 TL

Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, Hayat Ağacı Derneği tarafından düzenlenen vekâleten kurban bağış kampanyası hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Hayat Ağacı Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da vekâletle kurban bağış kampanyası düzenliyor. Derneği ziyaret ederek kampanyanın detayları hakkında basın mensuplarına açıklama yapan Başkanımız Bilgin, bu yılki hisse bedelinin tüm masraflar dâhil 7 bin 900 TL olarak belirlendiğini ifade etti.

Bilgin; “Hisse sahiplerimiz Kurban Bayramı’nın 1. günü isterlerse kesim merkezinde kesimleri takip edebilir. İsterlerse de bayram sonrası verilecek olan şifre ile kesime ait videoyu izleme imkânına sahip olabileceklerdir. Bayramın 1. günü kurbanı kesilen hisse sahiplerimize kurbanının kesildiği, şükür namazını kılabilecekleri bilgisi de kısa mesajla bildirilecektir.  Tüm hisse sahipleri bayramın ikinci günü telefonlarına gelen mesaj sonrası 5 kg kemiksiz etini derneğimizden gelip teslim alabileceklerdir” dedi.

“Kesilen kurbanların kalan etleri 2,5 kg’lık paketler halinde soğuk hava depomuzda muhafaza edilerek yıl içerisinde ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır” diyen Bilgin, “Kurban kampanyamıza katılmak isteyen değerli hemşehrilerimiz makbuz karşılığı derneğimizi ziyaret ederek bağışlarını yapabilirler. Banka havalesi yolu ile bağış yapacak vatandaşlarımız 23 Haziran mesai bitimine kadar kampanyaya dâhil olabilirler” şeklinde konuştu.

Tüm hayırseverleri kurban kampanyasına destek olmaya davet eden Bilgin, “Şimdiden Kurban Bayramı’nın tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimizin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadesini kullandı.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Pazar 16.3 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 20 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Bozbey, Modef fuarını ziyaret etti

2

Minik Ömer'in Bayrak Sevgisi Görenleri Duygulandırdı!

3

Yavuz Turhan gözyaşlarıyla toprağa verildi

4

Eğitimci ve yazar Dilek Cesur İnegöllülerle buluştu

5

İnegöl Hayvan Pazarının Kotra İhale Tarihi Belli Oldu

6

Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

7

Seçim bitti saadet partisi yine sahada